притисни ентер »

Камионите дел од свадбите во Делчево, град со над 500 професионални возачи

Камионите дел од свадбите во Делчево, град со над 500 професионални возачи

Во Делчево во летниот период се почести се несекојдневните свадбени поворки, составени во најголем дел од возачи на камиони, кои како дел од обичаите за „одење по невестата“, ги користат своите возила со тоа што внесуваат допполнителна атракција меѓу граѓаните и случајните минувачи. Ваквата состојба се подразбира, ако се знае дека во Делчево има над

Камионите дел од свадбите во Делчево, град со над 500 професионални возачи

Камионите дел од свадбите во Делчево, град со над 500 професионални возачи

Кои како дел од обичаите за „одење по невестата", ги користат своите возила со тоа што внесуваат допполнителна атракција меѓу граѓаните и случајните минувачи. Ваквата состојба се подразбира, ако се знае дека во Делчево има над 500 професионални возачи на камиони, кои својот леб го вадат во западноевропските земји. Како што велат дел од возачите, подобро

Во Делчево по невеста се оди и со камион

Во Делчево по невеста се оди и со камион

Во Делчево во летниот период се почести се несекојдневните свадбени поворки, составени во најголем дел од возачи на камиони, кои како дел од обичаите за „одење по невестата“, ги користат своите возила со тоа што внесуваат допполнителна атракција меѓу граѓаните и случајните минувачи. Ваквата состојба се подразбира, ако се знае дека во Делчево има над

Камионите дел од свадбите во Делчево, град со над 500 професионални возачи

Камионите дел од свадбите во Делчево, град со над 500 професионални возачи

Во Делчево во летниот период се почести се несекојдневните свадбени поворки, составени во најголем дел од возачи на камиони, кои како дел од обичаите за „одење по невестата”, ги користат своите возила со тоа што внесуваат допполнителна атракција меѓу граѓаните и случајните минувачи. Ваквата состојба се подразбира, ако се знае дека во Делчево има над

(Видео) ХИТ НА ИНТЕРНЕТОТ: Вака се оди по невеста во Делчево

(Видео) ХИТ НА ИНТЕРНЕТОТ: Вака се оди по невеста во Делчево

Камерата на „Делчево 365“ изминатиот викенд забележа невообичени сватови во Делчево, кои по невестата заминаа со десетина камиони – Скании. Не е познато дали невестата со невестинскиот фустан успеа да се искачи во високите возила или влезе во една од елегантните возила, кои го придружуваа конвојот со камиони. Порталот пишува дека Делчево е град во

ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: Во македонскиот град со многу професионални возачи на камиони заминаа по невестата со Скании (ВИДЕО)

ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: Во македонскиот град со многу професионални возачи на камиони заминаа по невестата со Скании (ВИДЕО)

ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: Во македонскиот град со многу професионални возачи на камиони заминаа по невестата со Скании (ВИДЕО) Камерата на „Делчево 365“ изминатиот викенд забележа невообичени сватови во Делчево, кои по невестата заминаа со десетина камиони – Скании. Не е познато дали невестата со невестинскиот фустан успеа да се искачи во високите возила или

Македонска моторизирана свадба во Делчево: Сватови и музичари со шлепери по невестата

Македонска моторизирана свадба во Делчево: Сватови и музичари со шлепери по невестата

Камерата на „Делчево 365“ во изминатиот викенд регистрира невообичаени сватови во Делчево, кои по невестата заминале со десетина камиони – шлепери. Не е познато дали невестата со невестинскиот фустан успеа да се искачи во високите возила или влезе во една од елегантните возила, кои го придружуваа конвојот со камиони. Порталот пишува дека Делчево