притисни ентер »

Те сакам, не само поради тоа што си, туку и поради она што сум јас кога сум со тебе…

Те сакам, не само поради тоа што си, туку и поради она што сум јас кога сум со тебе…

Те сакам, не само поради тоа што си, туку и поради она што сум јас кога сум со тебе… Љубов Те сакам, Не само поради тоа што си, Туку и поради она што сум јас Кога сум со тебе. Те сакам Не само поради она Што имаш направено од себе, Туку и поради она Што го правиш од мене. Те сакам Поради оној дел од мене Кој го изнесуваш на виделина. Те сакам, Затоа

Тетке, не те сакаат затоа што ти за секој „знаеш“ што е најдобро!

Тетке, не те сакаат затоа што ти за секој „знаеш“ што е најдобро!

Не може бе тетке ти да си најпаметна, најубава, најдомаќинка, најсовршена жена на светов. Едноставно, не е реално да немаш една мана. Поточно кажано да мислиш дека немаш ниту една мана. --> Затоа што ние другите ги гледаме твоите мани и тоа оддалеку. Одблиску уште повеќе. Нема да навлегувам во сè што не чини кај тебе. На крајот од денот која сум јас