притисни ентер »

Ја замени со фатална русокоса: Поранешниот сопруг на Емина „уловен“ со новата девојка (ВИДЕО)

Ја замени со фатална русокоса: Поранешниот сопруг на Емина „уловен“ со новата девојка (ВИДЕО)

По разводот на Емина Јаховиќ и Мустафа Сандал, пејачката беше снимена со нејзиниот партнер со кого и раскина, а сега  е фатен и Мустафа со новата девојка. Имено, Мустафа е фатен како шета низ градот со една русокоса девојка Меѓутоа, пејачката не е потресна поради тоа, како што вели таа е фокусирана на нејзините синови „Мустафа и јас сме пријатели,

Преферира витки и високи девојки: Мустафа Сандал сликан со згодна блондинка, еве што вели Емина за тоа (фото)

Преферира витки и високи девојки: Мустафа Сандал сликан со згодна блондинка, еве што вели Емина за тоа (фото)

Пеачката после разодот со турсиот пеач, била во врска со богат турски бизнисмен, но таа врска, иако личела на сериозна, не траела долго. Сега Мустафа е фатен и снимен со нова девојка. Имено бившиот маж на Емина е фатен као низ град шета со анонимна плавуша. Изгледа дека е многу помлада, сосема поинаква од Емина и повисока од Сандал, баш како што е

Преферира витки и високи девојки: Мустафа Сандал сликан со згодна блондинка, еве што вели Емина за тоа (фото)

Преферира витки и високи девојки: Мустафа Сандал сликан со згодна блондинка, еве што вели Емина за тоа (фото)

Пеачката после разодот со турсиот пеач, била во врска со богат турски бизнисмен, но таа врска, иако личела на сериозна, не траела долго. Сега Мустафа е фатен и снимен со нова девојка. Имено бившиот маж на Емина е фатен као низ град шета со анонимна плавуша. Изгледа дека е многу помлада, сосема поинаква од Емина и повисока од Сандал, баш како што е

ВИДЕО: Поранешниот сопруг на Емина Јаховиќ фатен во јавност со новата девојка

ВИДЕО: Поранешниот сопруг на Емина Јаховиќ фатен во јавност со новата девојка

По разводот на Емина Јаховиќ и Мустафа Сандал, пејачката беше снимена со нејзиниот партнер со кого и раскина, а сега е фатен и Мустафа со новата девојка. Имено, Мустафа е фатен како шета низ градот со една русокоса девојка. Меѓутоа, пејачката не е потресна поради тоа, како што вели таа е фокусирана на нејзините синови. „Мустафа и јас сме пријатели,

ВИДЕО: Поранешниот сопруг на Емина Јаховиќ има нова девојка - „уловен“ со згодна русокоса

ВИДЕО: Поранешниот сопруг на Емина Јаховиќ има нова девојка - „уловен“ со згодна русокоса

По разводот на Емина Јаховиќ и Мустафа Сандал, пејачката беше снимена со нејзиниот партнер со кого и раскина, а сега е фатен и Мустафа со новата девојка. Имено, Мустафа е фатен како шета низ градот со една русокоса девојка. Меѓутоа, пејачката не е потресна поради тоа, како што вели таа е фокусирана на нејзините синови. „Мустафа и јас сме пријатели,

ВИДЕО: Поранешниот сорпг на Емина Јаховиќ има нова девојка - „уловен“ со згодна русокоса

ВИДЕО: Поранешниот сорпг на Емина Јаховиќ има нова девојка - „уловен“ со згодна русокоса

По разводот на Емина Јаховиќ и Мустафа Сандал, пејачката беше снимена со нејзиниот партнер со кого и раскина, а сега е фатен и Мустафа со новата девојка. Имено, Мустафа е фатен како шета низ градот со една русокоса девојка. Меѓутоа, пејачката не е потресна поради тоа, како што вели таа е фокусирана на нејзините синови. „Мустафа и јас сме пријатели,

Поранешниот сопруг на Емина Јаховиќ фатен во јавност со новата девојка (ФОТО+ВИДЕО)

Поранешниот сопруг на Емина Јаховиќ фатен во јавност со новата девојка (ФОТО+ВИДЕО)

Поранешниот сопруг на Емина Јаховиќ фатен во јавност со новата девојка (ФОТО+ВИДЕО) По разводот на Емина Јаховиќ и Мустафа Сандал, пејачката беше снимена со нејзиниот партнер со кого и раскина, а сега е фатен и Мустафа со новата девојка. Имено, Мустафа е фатен како шета низ градот со една русокоса девојка. Меѓутоа, пејачката не е потресна поради тоа,

Го фатија папараци: Поранешниот сопруг на Емина Јаховиќ има нова девојка (ВИДЕО)

Го фатија папараци: Поранешниот сопруг на Емина Јаховиќ има нова девојка (ВИДЕО)

По разводот на Емина Јаховиќ и Мустафа Сандал , пејачката беше снимена со нејзиниот партнер со кого и раскина, а сега е фатен и Мустафа со новата девојка. Имено, Мустафа е фатен како шета низ градот со една русокоса девојка. Меѓутоа, пејачката не е потресна поради тоа, како што вели таа е фокусирана на нејзините синови. „Мустафа и јас сме пријатели,

Поранешниот сопруг на Емина Јаховиќ фатен во јавност со новата девојка (фото + видео)

Поранешниот сопруг на Емина Јаховиќ фатен во јавност со новата девојка (фото + видео)

фото: принтскрин По разводот на Емина Јаховиќ и Мустафа Сандал, пејачката беше снимена со нејзиниот партнер со кого и раскина, а сега  е фатен и Мустафа со новата девојка. Имено, Мустафа е фатен како шета низ градот со една русокоса девојка. фото: принтскрин Меѓутоа, пејачката не е потресна поради тоа, како што вели таа е фокусирана на нејзините синови

(Видео) НЕ ИЗДРЖА ДОЛГО ВРЕМЕ САМ: Поранешниот сопруг на Емина Јаховиќ, фaтeн со нова девојка!

(Видео) НЕ ИЗДРЖА ДОЛГО ВРЕМЕ САМ: Поранешниот сопруг на Емина Јаховиќ, фaтeн со нова девојка!

По paзводот на Емина Јаховиќ и Мустафа Сандал, пејачката беше снимена со нејзиниот партнер со кого и раскина, а сега е фaтeн и Мустафа со новата девојка. Имено, Мустафа е фaтeн како шета низ градот со една русокоса девојка. Меѓутоа, пејачката не е потpeсна поради тоа, како што вели таа е фoкyсирана на нејзините синови. „Мустафа и јас сме пријатели,

Ова е новата девојка на Мустафа Сандал, бившиот сопруг на Емина Јаховиќ

Ова е новата девојка на Мустафа Сандал, бившиот сопруг на Емина Јаховиќ

Бившиот сопруг на пејачката Емина Јаховиќ , Мустафа Сандал , е снимен со својата нова девојка. Избраничката на турскиот пејач заедно со него се шетала на улица и се држеле за рака, а кога камерите им се приближиле пробала да го сокрие своето лице, но не успеала во тоа. Инаку, новата љубов на Мустафа е русокоса и со Емина едниствено заедничко нешто