Пратеници за дрога тестирајте се во партија, а не во собрание

Секојпат кога ќе помислам дека пратениците во Собранието не можат да изненадат со некоја иницијатива или дејство кои уште повеќе им го нарушува и така разнишаниот углед, тие успеваат да изненадат. Од вчера сите како да се во зависничка криза, па се тркаат кој побрзо и погласно ќе побара да им се прави тест за дрога. Имам впечаток дека откако Талат