притисни ентер »

Саша Поповиќ ја запрепасти Карлеуша: „Ти си најголема кучка во земјава”

Саша Поповиќ ја запрепасти Карлеуша: „Ти си најголема кучка во земјава”

Јелена Карлеуша доби коментар кој не го очекуваше од директорот на Гранд, Саша Поповиќ. Откако упати низа критики на сметка на една натпреварувачка тој и рече дека е најголема кучка во земјата, а таа не очекуваше ваков коментар. Во еден момент Карлеуша се закарала и со Марија Шерифовиќ, па двете со спротивни ставови станале да се тепаат, но секако

„Ти си најголема кучка во оваа земја“: Саша Поповиќ „удри“ по Јелена Карлеуша

„Ти си најголема кучка во оваа земја“: Саша Поповиќ „удри“ по Јелена Карлеуша

foto: Prinstscreen/instagram/zvezdegranda Директорот на Гранд“, Саша Поповиќ мисли дека Јелена е голем човек, но дека кон кандидатите знае да биде многу незгодна како животно. Откако се врати на снимањето на „Ѕвездите на Гранд“, по наводната афера, Карлеуша нема милост кон кандидатите. Таа посебно е бесна кога на сцената ќе се појават кандидати кои

Саша Поповиќ ја запрепасти Карлеуша: „Ти си најголема кучка во земјава”

Саша Поповиќ ја запрепасти Карлеуша: „Ти си најголема кучка во земјава”

Јелена Карлеуша доби коментар кој не го очекуваше од директорот на Гранд, Саша Поповиќ. Откако упати низа критики на сметка на една натпреварувачка тој и рече дека е најголема кучка во земјата, а таа не очекуваше ваков коментар. Во еден момент Карлеуша се закарала и со Марија Шерифовиќ, па двете со спротивни ставови станале да се тепаат, но секако

Саша Поповиќ до ЈК: „Ти си најголема кучка во земјава"

Саша Поповиќ до ЈК: „Ти си најголема кучка во земјава"

Јелена Карлеуша доби коментар кој не го очекуваше од директорот на Гранд, Саша Поповиќ. Откако упати низа критики на сметка на една натпреварувачка тој и рече дека е најголема кучка во земјата, а таа не очекуваше ваков коментар. Во еден момент Карлеуша се закарала и со Марија Шерифовиќ, па двете со спротивни ставови станале да се тепаат, но секако

„Ти си најголема ку*ка во оваа земја“ – Саша Поповиќ „удри“ по Карлеуша

„Ти си најголема ку*ка во оваа земја“ – Саша Поповиќ „удри“ по Карлеуша

Откако се врати на снимањето на „Ѕвездите на Гранд“ после наводната порно афера, Јелена Карлеуша нема милост спрема кандидатите. Пејачката е поприлично нервозна, а посебно е чувствителна на стајлинзите на натреварувачите, па воопшто не се штеди кога навредите на сметка на облеката се во прашање. Во 2019 година со таков стајлинг и шминка и со такво

Саша Поповиќ ја запрепасти Карлеуша: „Ти си најголема кучка во земјава”

Саша Поповиќ ја запрепасти Карлеуша: „Ти си најголема кучка во земјава”

ИЗВОР Скопје24 | февруари 11, 2019 Јелена Карлеуша доби коментар кој не го очекуваше од директорот на Гранд, Саша Поповиќ. Откако упати низа критики на сметка на една натпреварувачка тој и рече дека е најголема кучка во земјата, а таа не очекуваше ваков коментар. Во еден момент Карлеуша се закарала и со Марија Шерифовиќ, па двете со спротивни ставови

Саша Поповиќ ја запрепасти карлеуша: „Ти си најголема кучка во земјава"

Саша Поповиќ ја запрепасти карлеуша: „Ти си најголема кучка во земјава"

Јелена Карлеуша доби коментар кој не го очекуваше од директорот на Гранд, Саша Поповиќ. Откако упати низа критики на сметка на една натпреварувачка тој и рече дека е најголема кучка во земјата, а таа не очекуваше ваков коментар. Во еден момент Карлеуша се закарала и со Марија Шерифовиќ, па двете со спротивни ставови станале да се тепаат, но секако

Бесната Карлеуша се огласи со нова порака!

Бесната Карлеуша се огласи со нова порака!

Скандалот околу Јелена Карлеуша и Огњен Врањеш не стивнува. Сега пејачката доживеа уште една непријатност со објавувањето на најнови пораки кои си ги разменувале со фудбалерот. Поради тоа таа напиша порака на својот Инстаграм профил од која се гледа дека е бесна како рис. Кога го*ната ќе се здружат и со заеднички сили удрат на една жена… Токму тоа

Карлеуша се одзва со нова порака

Карлеуша се одзва со нова порака

Скандалот околу Јелена Карлеуша и Огњен Врањеш не стивнува. Сега пејачката доживеа уште една непријатност со објавувањето на најнови пораки кои си ги разменувале со фудбалерот. Поради тоа таа напиша порака на својот Инстаграм профил од која се гледа дека е бесна како рис. -Кога го*ната ќе се здружат и со заеднички сили удрат на една жена… Токму тоа