Да не беа тренери во Премиер лигата, Клоп секој четврток би пиел во паб, а Солкјер игра видео игри

Англиските медиуми се пошегуваа со тренерите во Премиер лигата, им направија профил на личноста за да утврдат што би работеле надвор од спортот. Поради репрезентативните активности за квалификациите за ЕП 2020 година, англиските новинари се чини дека имаат повеќе слободно време и одлучија да се пошегуваат со тренерите на премиерлигашите. Тие дојдоа