притисни ентер »

Трамп организира ручек за земјите што издвојуваат 2 отсто од БДП за одбраната

Трамп организира ручек за земјите што издвојуваат 2 отсто од БДП за одбраната

Американскиот претседател, Доналд Трамп, организира ручек за лидерите на земјите членки на НАТО што издвојуваат два отсто од својот БДП за одбраната. Ручекот за таканаречените два отсто, као што Трамп ги нарече, беше приреден за девет од 29 лидери на земјите членки на НАТО, пренесоа американските медиуми. „Ручекот е на моја сметка“, рече Трамп пред

Трамп организира ручек за земјите што издвојуваат 2 отсто од БДП за одбраната

Трамп организира ручек за земјите што издвојуваат 2 отсто од БДП за одбраната

Американскиот претседател, Доналд Трамп, организира ручек за лидерите на земјите членки на НАТО што издвојуваат два отсто од својот БДП за одбраната. Ручекот за таканаречените два отсто, као што Трамп ги нарече, беше приреден за девет од 29 лидери на земјите членки на НАТО, пренесоа американските медиуми. „Ручекот е на моја сметка“, рече Трамп пред

Трамп организира ручек за земјите кои издвојуваат 2 отсто од БДП за одбраната

Трамп организира ручек за земјите кои издвојуваат 2 отсто од БДП за одбраната

Американскиот претседател Доналд Трамп организираше ручек за лидерите на земјите членки на НАТО кои издвојуваат два отсто од својот БДП за одбраната. Ручекот за таканаречените „два отсто“, као што Трамп ги нарече, беше приреден за девет од 29 лидери на земјите членки на НАТО, пренесоа американските медиуми. „Ручекот е на моја сметка“, рече Трамп пред

Трамп органиизраше ручек за лидерите на земјите кои издвојуваат два отсто за одбраната

Трамп органиизраше ручек за лидерите на земјите кои издвојуваат два отсто за одбраната

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска организираше ручек за лидерите на земјите членки на НАТО кои издвојуваат два отсто од својот БДП за одбраната. Ручекот за таканаречените „два отсто“, као што Трамп ги нарече, беше приреден за девет од 29 лидери на земјите членки на НАТО, пренесоа американските медиуми. -Ручекот е на моја сметка, рече Трамп

Трамп органиизраше ручек за лидерите на земјите кои издвојуваат два отсто за одбраната

Трамп органиизраше ручек за лидерите на земјите кои издвојуваат два отсто за одбраната

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска организираше ручек за лидерите на земјите членки на НАТО кои издвојуваат два отсто од својот БДП за одбраната. Ручекот за таканаречените „два отсто“, као што Трамп ги нарече, беше приреден за девет од 29 лидери на земјите членки на НАТО, пренесоа американските медиуми. -Ручекот е на моја сметка, рече Трамп

Ручек на сметка на Трамп: Се гостеа само лидерите кои издвојуваат пари за одбраната

Ручек на сметка на Трамп: Се гостеа само лидерите кои издвојуваат пари за одбраната

Агенциите наведуваат дека со овој потег Трамп сакал да ги казни другите членки на Алијансата кои не одвојуваат толку за одбраната. Американскиот претседател Доналд Трамп денеска организираше ручек за лидерите на земјите членки на НАТО кои издвојуваат два отсто од својот БДП за одбраната. Ручекот за таканаречените „два отсто”, како што Трамп ги нарече,

Трамп органиизраше руќек за лидерите на земјите кои издвојуваат два отсто за одбраната

Трамп органиизраше руќек за лидерите на земјите кои издвојуваат два отсто за одбраната

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска организираше ручек за лидерите на земјите членки на НАТО кои издвојуваат два отсто од својот БДП за одбраната. Ручекот за таканаречените „два отсто“, као што Трамп ги нарече, беше приреден за девет од 29 лидери на земјите членки на НАТО, пренесоа американските медиуми. -Ручекот е на моја сметка, рече Трамп

Трамп им плати ручек само на лидерите кои даваат два отсто за одбраната

Трамп им плати ручек само на лидерите кои даваат два отсто за одбраната

Ручекот е на моја сметка - рече Трамп пред лидерите на Велика Британија, Бугарија, Естонија, Грција, Летонија, Полска, Литванија и Романија.Агенциите наведуваат дека со овој потег Трамп сакал да ги казни другите членки на Алијансата кои не одвојуваат толку за одбраната. Американскиот претседател Доналд Трамп денеска организираше ручек за лидерите на

„Ручекот оди на мое име“ - гозба од Трамп за лидерите чии земји издвојуваат 2 отсто за одбраната

„Ручекот оди на мое име“ - гозба од Трамп за лидерите чии земји издвојуваат 2 отсто за одбраната

Американскиот претседател Доналд Трамп приредил денеска ручек за лидерите на земјите членки на НАТО, кои одвојуваат два отсто БДП за одбрана. Ручекот за таканаречените „2 отсто“, како Трамп ги нарекува, е приреден за 9 од 29 лидери земјо членки на НАТО алијансата, пренесува АП. „Ручекот е на мое име“, рекол Трамп на лидерите на САД, Велика Британија,

Трамп органиизраше ручек за лидерите на земјите кои издвојуваат два отсто за одбраната

Трамп органиизраше ручек за лидерите на земјите кои издвојуваат два отсто за одбраната

– Американскиот претседател Доналд Трамп денеска организираше ручек за лидерите на земјите членки на НАТО кои издвојуваат два отсто од својот БДП за одбраната. Ручекот за таканаречените „два отсто”, као што Трамп ги нарече, беше приреден за девет од 29 лидери на земјите членки на НАТО, пренесоа американските медиуми. -Ручекот е на моја сметка, рече