притисни ентер »

Јури Борисов: Можно е Русија да и продаде на Србија С-400

Јури Борисов: Можно е Русија да и продаде на Србија С-400

Рускиот вицепремиер Јури Борисов не ја исклучува можноста руските ракетни комплекси С-400 да и бидат продадени на Србија на кредит. Но, воедно тој забележува дека претседателите на двете држави, Владимир Путин и Александар Вучиќ, колку што е информиран, денеска не разговарале за ова прашање во Сочи, пренесоа руските медиуми. Борисов пред новинарите

Можно е Србија на кредит да набави од Русија ракетни комплекси С-400

Можно е Србија на кредит да набави од Русија ракетни комплекси С-400

Борисов пред новинарите во Москва кажа дека Руската федерација на барање на српската страна предвремено доставила некои видови оклопни превозни средства. Рускиот вицепремиер Јури Борисов не ја исклучува можноста руските ракетни комплекси С-400 да и бидат продадени на Србија на кредит. Но, воедно тој забележува дека претседателите на двете држави, Владимир

Можно Србија на кредит да набави од Русија ракетни комплекси С-400

Можно Србија на кредит да набави од Русија ракетни комплекси С-400

Борисов пред новинарите во Москва кажа дека Руската федерација на барање на српската страна предвремено доставила некои видови оклопни превозни средства. Рускиот вицепремиер Јури Борисов не ја исклучува можноста руските ракетни комплекси С-400 да и бидат продадени на Србија на кредит. Но, воедно тој забележува дека претседателите на двете држави, Владимир

ЈУРИЈ БОРИСОВ: С-400 може да и биде продаден на Србија на кредит

ЈУРИЈ БОРИСОВ: С-400 може да и биде продаден на Србија на кредит

Рускиот вицепремиер Јуриј Борисов не ја исклучува можноста руските ракетни комплекси С-400 да и бидат продадени на Србија на кредит. Но, воедно тој забележува дека претседателите на двете држави, Владимир Путин и Александар Вучиќ, колку што е информиран, денеска не разговарале за ова прашање во Сочи, пренесоа руските медиуми. Борисов пред новинарите

Јури Борисов: Можно е Русија да и продаде на Србија С-400

Јури Борисов: Можно е Русија да и продаде на Србија С-400

Рускиот вицепремиер Јури Борисов не ја исклучува можноста руските ракетни комплекси С-400 да и бидат продадени на Србија на кредит. Но, воедно тој забележува дека претседателите на двете држави, Владимир Путин и Александар Вучиќ, колку што е информиран, денеска не разговарале за ова прашање во Сочи, пренесоа руските медиуми. Борисов пред новинарите

„Интерфакс“: До крајот на овој месец во Србија пристигнуваат ПВО-системите „Панцир-С“

„Интерфакс“: До крајот на овој месец во Србија пристигнуваат ПВО-системите „Панцир-С“

Русија до крајот на овој месец ќе испрати неколку единици на ПВО-комплексот „Панцир-С“. Како што пренесува порталот Mars.online, оваа вест на агенцијата „Интерфакс“ ѝ ја пренел соговорник од воените структури. Тоj cоговорник на агенцијата на 17 октомври годинава пренесе дека двете држави потпишале купопродажен договор за набавка на овие системи. Два