притисни ентер »

Да се тргнат возилата од улиците, следуваат најостри санкции

Да се тргнат возилата од улиците, следуваат најостри санкции

ИЗВОР Скопје24 | март 25, 2020 Општина Ѓорче Петров апелира до сите граѓани кои ги паркираат своите возила на тротоарите и коловозите веднаш да ги препаркираат во своите дворови за да се овозможи непречено движење на комуналните возила (полициските, противпожарните, на Брзата помош и на возилата за собирање на комунален смет и друго). Ова е една од

Да се тргнат возилата од улиците, следуваат најостри санкции

Да се тргнат возилата од улиците, следуваат најостри санкции

Општина Ѓорче Петров апелира до сите граѓани кои ги паркираат своите возила на тротоарите и коловозите веднаш да ги препаркираат во своите дворови за да се овозможи непречено движење на комуналните возила (полициските, противпожарните, на Брзата помош и на возилата за собирање на комунален смет и друго). Ова е една од мерките што ги презема Кризниот