притисни ентер »

Србија: На залихи домаќинствата потрошиле 16,6 милиони евра за помалку од три недели

Србија: На залихи домаќинствата потрошиле 16,6 милиони евра за помалку од три недели

Домаќинствата во Србија потрошиле речиси две милијарди динари за помалку од три недели за да купат залихи во страв од пандемијата, објави „Политика“. Регистрирано е зголемувањето на потрошувачката од 20 проценти и најголемо учество на пазарот имаа големите синџири за трговија, додека уделот на малите продавници е намален. Во Србија, за време на пандемијата,

Србија: На залихи домаќинствата потрошиле 16,6 милиони евра за помалку од три недели

Србија: На залихи домаќинствата потрошиле 16,6 милиони евра за помалку од три недели

Домаќинствата во Србија потрошиле речиси две милијарди динари за помалку од три недели за да купат залихи во страв од пандемијата, објави „Политика“. Регистрирано е зголемувањето на потрошувачката од 20 проценти и најголемо учество на пазарот имаа големите синџири за трговија, додека уделот на малите продавници е намален. Во Србија, за време на пандемијата,

Србија: На залихи домаќинствата потрошиле 16,6 милиони евра за помалку од три недели

Србија: На залихи домаќинствата потрошиле 16,6 милиони евра за помалку од три недели

Србија: На залихи домаќинствата потрошиле 16,6 милиони евра за помалку од три недели Домаќинствата во Србија потрошиле речиси две милијарди динари за помалку од три недели за да купат залихи во страв од пандемијата, објави „Политика“. Регистрирано е зголемувањето на потрошувачката од 20 проценти и најголемо учество на пазарот имаа големите синџири

ПОЛИТИКА: Србите за три недели потрошиле 16,6 милиони евра за залихи

ПОЛИТИКА: Србите за три недели потрошиле 16,6 милиони евра за залихи

Домаќинствата во Србија потрошиле речиси две милијарди динари за помалку од три недели за да купат залихи во страв од пандемијата, објави „Политика“. Регистрирано е зголемувањето на потрошувачката од 20 проценти и најголемо учество на пазарот имаа големите синџири за трговија, додека уделот на малите продавници е намален. Во Србија, за време на пандемијата,

Србите за три недели потрошиле 16,6 милиони евра за да си обезбедат домашни залихи

Србите за три недели потрошиле 16,6 милиони евра за да си обезбедат домашни залихи

Домаќинствата во Србија потрошиле речиси две милијарди динари (околу 16,6 милиони евра) за помалку од три недели за да купат залихи во страв од пандемијата, објави „Политика“. Регистрирано е зголемувањето на потрошувачката од 20 проценти и најголемо учество на пазарот имаа големите синџири за трговија, додека уделот на малите продавници е намален.

Србите на залихи потрошиле 16,6 милиони евра за помалку од три недели

Србите на залихи потрошиле 16,6 милиони евра за помалку од три недели

Домаќинствата во Србија потрошиле речиси две милијарди динари за помалку од три недели за да купат залихи во страв од пандемијата, објави „Политика“. Регистрирано е зголемувањето на потрошувачката од 20 проценти и најголемо учество на пазарот имаа големите синџири за трговија, додека уделот на малите продавници е намален. Во Србија, за време на пандемијата,

За помалку од 3 недели, домаќинствата во Србија на залихи потрошиле 16,6 милиони евра

За помалку од 3 недели, домаќинствата во Србија на залихи потрошиле 16,6 милиони евра

Домаќинствата во Србија потрошиле речиси две милијарди динари за помалку од три недели за да купат залихи во страв од пандемијата, објави „Политика”. Регистрирано е зголемувањето на потрошувачката од 20 проценти и најголемо учество на пазарот имаа големите синџири за трговија, додека уделот на малите продавници е намален. Во Србија, за време на пандемијата,

Србија: На залихи домаќинствата потрошиле 16,6 милиони евра за помалку од три недели

Србија: На залихи домаќинствата потрошиле 16,6 милиони евра за помалку од три недели

– Домаќинствата во Србија потрошиле речиси две милијарди динари за помалку од три недели за да купат залихи во страв од пандемијата, објави „Политика“. Регистрирано е зголемувањето на потрошувачката од 20 проценти и најголемо учество на пазарот имаа големите синџири за трговија, додека уделот на малите продавници е намален. Во Србија, за време на пандемијата,

Србија: На залихи домаќинствата потрошиле 16,6 милиони евра за помалку од три недели

Србија: На залихи домаќинствата потрошиле 16,6 милиони евра за помалку од три недели

Домаќинствата во Србија потрошиле речиси две милијарди динари за помалку од три недели за да купат залихи во страв од пандемијата, објави „Политика“. Регистрирано е зголемувањето на потрошувачката од 20 проценти и најголемо учество на пазарот имаа големите синџири за трговија, додека уделот на малите продавници е намален. Во Србија, за време на пандемијата,

Србија: На залихи домаќинствата потрошиле 16,6 милиони евра за помалку од три недели

Србија: На залихи домаќинствата потрошиле 16,6 милиони евра за помалку од три недели

Домаќинствата во Србија потрошиле речиси две милијарди динари за помалку од три недели за да купат залихи во страв од пандемијата, објави „Политика”. Регистрирано е зголемувањето на потрошувачката од 20 проценти и најголемо учество на пазарот имаа големите синџири за трговија, додека уделот на малите продавници е намален. Во Србија, за време на пандемијата,