притисни ентер »

КСС: Социјален дијалог не постои, Владата ќе носи популистички мерки преку Мила Царовска

КСС: Социјален дијалог не постои, Владата ќе носи популистички мерки преку Мила Царовска

После неуспешната епизода во Министерството за труд и социјална политика, министерката Мила Царовска се обиде социјалниот дијалог да го пренесе во Владата како Вицепремиер, но сега собирајќи ги и стопанските комори, изоставувајќи ги „невладините“ подобни за неа. Имено, министерката се обидува својот неуспех во МТСП да го покрие како Вицепремиер и да

КСС предупредува на опасност од популистички мерки од страна на Владата преку МТСП и Мила Царовска

КСС предупредува на опасност од популистички мерки од страна на Владата преку МТСП и Мила Царовска

После неуспешната епизода во Министерството за труд и социјална политика, министерката Мила Царовска се обиде социјалниот дијалог да го пренесе во Владата како Вицепремиер, но сега собирајќи ги и стопанските комори, изоставувајќи ги „невладините“ подобни за неа. Имено, министерката се обидува својот неуспех во МТСП да го покрие како Вицепремиер и да

КСС предупредува на опасноста од популистичките мерки од страна на Владата преку Мила Царовска

КСС предупредува на опасноста од популистичките мерки од страна на Владата преку Мила Царовска

КСС предупредува на опасноста од популистичките мерки од страна на Владата преку Мила Царовска После неуспешната епизода во Министерството за труд и социјална политика, министерката Мила Царовска се обиде социјалниот дијалог да го пренесе во Владата како Вицепремиер, но сега собирајќи ги и стопанските комори, изоставувајќи ги „невладините“ подобни

КСС предупредува на опасноста од популистичките мерки од страна на Владата преку Мила Царовска

КСС предупредува на опасноста од популистичките мерки од страна на Владата преку Мила Царовска

После неуспешната епизода во Министерството за труд и социјална политика, министерката Мила Царовска се обиде социјалниот дијалог да го пренесе во Владата како Вицепремиер, но сега собирајќи ги и стопанските комори, изоставувајќи ги „невладините“ подобни за неа. Имено, министерката се обидува својот неуспех во МТСП да го покрие како Вицепремиер и

КСС предупредува на опасноста од популистичките мерки од страна на Владата преку МТСП и министерката Мила Царовска

КСС предупредува на опасноста од популистичките мерки од страна на Владата преку МТСП и министерката Мила Царовска

После неуспешната епизода во Министерството за труд и социјална политика, министерката Мила Царовска се обиде социјалниот дијалог да го пренесе во Владата како Вицепремиер, но сега собирајќи ги и стопанските комори, изоставувајќи ги „невладините“ подобни за неа, соопштуваат од  Конфедерација на слободни синдикати на Македонија. „Имено, министерката

КСС: Има опасност од популистички мерки од страна на Владата преку МТСП и Мила Царовска

КСС: Има опасност од популистички мерки од страна на Владата преку МТСП и Мила Царовска

После неуспешната епизода во Министерството за труд и социјална политика, министерката Мила Царовска се обиде социјалниот дијалог да го пренесе во Владата како Вицепремиер, но сега собирајќи ги и стопанските комори, изоставувајќи ги „невладините“ подобни за неа. Имено, министерката се обидува својот неуспех во МТСП да го покрие како Вицепремиер и да

КСС: Царовска го уништи социјалниот дијалог со фалсификати и злоупотреби

КСС: Царовска го уништи социјалниот дијалог со фалсификати и злоупотреби

После неуспешната епизода во Министерството за труд и социјална политика, министерката Мила Царовска се обиде социјалниот дијалог да го пренесе во Владата како Вицепремиер, но сега собирајќи ги и стопанските комори, изоставувајќи ги „невладините“ подобни за неа. Имено, министерката се обидува својот неуспех во МТСП да го покрие како Вицепремиер и да