притисни ентер »

Проекции на македонскиот филм „Дедо и внук“ во Скопје

Проекции на македонскиот филм „Дедо и внук“ во Скопје

Македонскиот филм „Дедо и Внук“ од вечерва ќе биде на редовниот кино репертоар во „Синеплекс“ со почеток во 19 и 30 часот, во рамките на балканскиот филмски фестивал. После смртта на едно дете пациент, кое чека лекување во странство, настанува скандал и младиот доктор Никола за да го избегне притисокот е приморан оди на посета кај дедо му, каде што

Проекции на македонскиот филм „Дедо и внук“ во Скопје

Проекции на македонскиот филм „Дедо и внук“ во Скопје

Македонскиот филм „Дедо и Внук“ од вечерва ќе биде на редовниот кино репертоар во „Синеплекс“ со почеток во 19 и 30 часот, во рамките на балканскиот филмски фестивал. После смртта на едно дете пациент, кое чека лекување во странство, настанува скандал и младиот доктор Никола за да го избегне притисокот е приморан оди на посета кај дедо му, каде што

Проекции на македонскиот филм „Дедо и внук“ во Скопје

Проекции на македонскиот филм „Дедо и внук“ во Скопје

Македонскиот филм „Дедо и Внук“ од вечерва ќе биде на редовниот кино репертоар во „Синеплекс“ со почеток во 19 и 30 часот, во рамките на балканскиот филмски фестивал. После смртта на едно дете пациент, кое чека лекување во странство, настанува скандал и младиот доктор Никола за да го избегне притисокот е приморан оди на посета кај дедо му, каде што