притисни ентер »

Eдинствена Македонија: На митинзите на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ не излезе народот, туку нивните клиенти

Eдинствена Македонија: На митинзите на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ не излезе народот, туку нивните клиенти

На централните митинзи на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ не излезе народот, туку, организирано со автобуси беа донесени добро познатите клиенти и муштерии на овие две партии силно мотивирани од лични и клиентелистички побуди. Ова го истакна партијата Единствена Македонија преку соопштение. „СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ по централните митинзи во Скопје шират лажна пропаганда

Eдинствена Македонија: На митинзите на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ не излезе народот, туку нивните клиенти

Eдинствена Македонија: На митинзите на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ не излезе народот, туку нивните клиенти

На централните митинзи на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ не излезе народот, туку, организирано со автобуси беа донесени добро познатите клиенти и муштерии на овие две партии силно мотивирани од лични и клиентелистички побуди. Ова го истакна партијата Единствена Македонија преку соопштение. „СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ по централните митинзи во Скопје шират лажна пропаганда

Единствена Македонија: На централните митинзи на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ не дојде народот туку добро познатите клиенти на овие партии

Единствена Македонија: На централните митинзи на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ не дојде народот туку добро познатите клиенти на овие партии

„СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ по централните митинзи во Скопје шират лажна пропаганда дека народот масовно ги подржал нивните митинзи иако вистината излезе на површина и сите прогнози дека народот е заситен од нивното 30-годишното владеење во кое само крадат, лажат и ја растураат државата, се потврдија како точни. СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ на митинзите довлечкаа едвај

Eдинствена Македонија: На митинзите на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ не излезе народот, туку нивните клиенти

Eдинствена Македонија: На митинзите на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ не излезе народот, туку нивните клиенти

На централните митинзи на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ не излезе народот, туку, организирано со автобуси беа донесени добро познатите клиенти и муштерии на овие две партии силно мотивирани од лични и клиентелистички побуди. Ова го истакна партијата Единствена Македонија преку соопштение. „СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ по централните митинзи во Скопје шират лажна пропаганда

Eдинствена Македонија: На митинзите на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ не излезе народот, туку нивните клиенти

Eдинствена Македонија: На митинзите на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ не излезе народот, туку нивните клиенти

На централните митинзи на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ не излезе народот, туку организирано со автобуси беа донесени добро познатите клиенти и муштерии на овие две партии силно мотивирани од лични и клиентелистички побуди. Ова го истакна партијата Единствена Македонија преку соопштение. „СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ по централните митинзи во Скопје шират лажна пропаганда

ВМРО-ДПМНЕ: Народот ќе избере жена Претседател, на Македонија и треба правда, татковината повикува

ВМРО-ДПМНЕ: Народот ќе избере жена Претседател, на Македонија и треба правда, татковината повикува

Граѓаните држат до сопствените чест и углед, па затоа одбија да се качат во автобусите и да дојдат на митингот на човекот кој ги навредуваше нарекувајќи ги „стока“. Автобусите организирани од страна на Пендаровски и Заев останаа полупразни бидејќи народот е за враќање на правдата во Македонија, стои во соопштението на ВМРО-ДПМНЕ од каде додаваат:

Eдинствена Македонија: На митинзите на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ не излезе народот, туку нивните клиенти

Eдинствена Македонија: На митинзите на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ не излезе народот, туку нивните клиенти

На централните митинзи на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ не излезе народот, туку организирано со автобуси беа донесени добро познатите клиенти и муштерии на овие две партии силно мотивирани од лични и клиентелистички побуди. Ова го истакна партијата Единствена Македонија преку соопштение. „СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ по централните митинзи во Скопје шират лажна пропаганда

ВМРО-ДПМНЕ: Народот не сака повеќе да биде манипулиран, лажен и краден

ВМРО-ДПМНЕ: Народот не сака повеќе да биде манипулиран, лажен и краден

„Граѓаните држат до сопствените чест и углед, па затоа одбија да се качат во автобусите и да дојдат на митингот на човекот кој ги навредуваше нарекувајќи ги „стока“. Автобусите организирани од страна на Пендаровски и Заев останаа полупразни бидејќи народот е за враќање на правдата во Македонија. Расипничкото, криминално владеење на Заев и Пендаровски

ВМРО-ДПМНЕ:Автобусите на Пендаровски и Заев останаа полупразни

ВМРО-ДПМНЕ:Автобусите на Пендаровски и Заев останаа полупразни

Граѓаните држат до сопствените чест и углед, па затоа одбија да се качат во автобусите и да дојдат на митингот на човекот кој ги навредуваше нарекувајќи ги „стока“.Автобусите организирани од страна на Пендаровски и Заев останаа полупразни, бидејќи народот е за враќање на правдата во Македонија, соопшти ВМРО-ДПМНЕ. Според партијата, расипничкото, криминално

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните испратија јасна порака дека не ја поддржуваат Владата

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните испратија јасна порака дека не ја поддржуваат Владата

Граѓаните држат до сопствените чест и углед, па затоа одбија да се качат во автобусите и да дојдат на митингот на човекот кој ги навредуваше нарекувајќи ги „стока“. Автобусите организирани од страна на Пендаровски и Заев останаа полупразни бидејќи народот е за враќање на правдата во Македонија. Расипничкото, криминално владеење на Заев и Пендаровски

Loading..
ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните испратија јасна порака дека не ја поддржуваат Владата

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните испратија јасна порака дека не ја поддржуваат Владата

Автобусите организирани од страна на Пендаровски и Заев останаа полупразни бидејќи народот е за враќање на правдата во Македонија. Расипничкото, криминално владеење на Заев и Пендаровски доведе до најслаба посетеност на нивниот централен митинг вчера во Скопје. Иако главниот град на Република Македонија беше блокиран од автобуси кои СДСМ ги донесе

ВМРО-ДПМНЕ: Народот ќе избере жена Претседател, на Македонија и треба правда, татковината повикува

ВМРО-ДПМНЕ: Народот ќе избере жена Претседател, на Македонија и треба правда, татковината повикува

ВМРО-ДПМНЕ: Народот ќе избере жена Претседател, на Македонија и треба правда, татковината повикува Граѓаните држат до сопствените чест и углед, па затоа одбија да се качат во автобусите и да дојдат на митингот на човекот кој ги навредуваше нарекувајќи ги „стока“. Автобусите организирани од страна на Пендаровски и Заев останаа полупразни бидејќи народот

ВМРО-ДПМНЕ: Автобусите на Пендаровски и Заев останаа полупразни

ВМРО-ДПМНЕ: Автобусите на Пендаровски и Заев останаа полупразни

Граѓаните држат до сопствените чест и углед, па затоа одбија да се качат во автобусите и да дојдат на митингот на човекот кој ги навредуваше нарекувајќи ги „стока“. Автобусите организирани од страна на Пендаровски и Заев останаа полупразни, бидејќи народот е за враќање на правдата во Македонија, соопшти ВМРО-ДПМНЕ. Според партијата, расипничкото, криминално

ВМРО-ДПМНЕ: Митингот на СДСМ беше дебакл, луѓето одбија да одат кај човекот кој ги нарекуваше „стока“

ВМРО-ДПМНЕ: Митингот на СДСМ беше дебакл, луѓето одбија да одат кај човекот кој ги нарекуваше „стока“

„Граѓаните држат до сопствените чест и углед, па затоа одбија да се качат во автобусите и да дојдат на митингот на човекот кој ги навредуваше нарекувајќи ги „стока“. Автобусите организирани од страна на Пендаровски и Заев останаа полупразни бидејќи народот е за враќање на правдата во Македонија. Расипничкото, криминално владеење на Заев и Пендаровски

ВМРО-ДПМНЕ: Народот не сака повеќе да биде манипулиран, лажен и краден

ВМРО-ДПМНЕ: Народот не сака повеќе да биде манипулиран, лажен и краден

Граѓаните држат до сопствените чест и углед, па затоа одбија да се качат во автобусите и да дојдат на митингот на човекот кој ги навредуваше нарекувајќи ги „стока“, велат од ВМРО-ДПМНЕ. „Автобусите организирани од страна на Пендаровски и Заев останаа полупразни бидејќи народот е за враќање на правдата во Македонија. Расипничкото, криминално владеење

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ граѓаните не доаѓаат на митинг кога некој ги нарекува „стока"

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ граѓаните не доаѓаат на митинг кога некој ги нарекува „стока"

В МРО-ДПМНЕ денеска со соопштение до јавноста. Граѓаните држат до сопствените чест и углед, па затоа одбија да се качат во автобусите и да дојдат на митингот на човекот кој ги навредуваше нарекувајќи ги „стока“. Автобусите организирани од страна на Пендаровски и Заев останаа полупразни бидејќи народот е за враќање на правдата во Македонија. Расипничкото,

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните испратија јасна порака дека не ја поддржуваат Владата

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните испратија јасна порака дека не ја поддржуваат Владата

Граѓаните држат до сопствените чест и углед, па затоа одбија да се качат во автобусите и да дојдат на митингот на човекот кој ги навредуваше нарекувајќи ги „стока“. Автобусите организирани од страна на Пендаровски и Заев останаа полупразни бидејќи народот е за враќање на правдата во Македонија. Расипничкото, криминално владеење на Заев и Пендаровски

ВМРО-ДПМНЕ: Народот ќе избере жена Претседател, на Македонија и треба правда

ВМРО-ДПМНЕ: Народот ќе избере жена Претседател, на Македонија и треба правда

Граѓаните држат до сопствените чест и углед, па затоа одбија да се качат во автобусите и да дојдат на митингот на човекот кој ги навредуваше нарекувајќи ги „стока“. Автобусите организирани од страна на Пендаровски и Заев останаа полупразни бидејќи народот е за враќање на правдата во Македонија, стои во соопштението на ВМРО-ДПМНЕ од каде додаваат: –

ВМРО-ДПМНЕ:  Граѓаните испратија јасна порака дека не ја поддржуваат Владата

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните испратија јасна порака дека не ја поддржуваат Владата

Граѓаните држат до сопствените чест и углед, па затоа одбија да се качат во автобусите и да дојдат на митингот на човекот кој ги навредуваше нарекувајќи ги „стока“. Граѓаните испратија јасна порака дека не ја поддржуваат оваа Влада. Луѓето ниту со сила, ниту со закани, уцени и притисоци не прифатија да бидат искористени за верифицирање на антидржавните

ВМРО ДПМНЕ: СДСМ да се подготви за пораз, Македонија ќе добие жена за Претседател

ВМРО ДПМНЕ: СДСМ да се подготви за пораз, Македонија ќе добие жена за Претседател

,,Граѓаните држат до сопствените чест и углед, па затоа одбија да се качат во автобусите и да дојдат на митингот на човекот кој ги навредуваше нарекувајќи ги „стока“. Автобусите организирани од страна на Пендаровски и Заев останаа полупразни бидејќи народот е за враќање на правдата во Македонија. Расипничкото, криминално владеење на Заев и Пендаровски