притисни ентер »

ОН и Амнести интернешнл предупредуваат на катастрофа во Идлиб

ОН и Амнести интернешнл предупредуваат на катастрофа во Идлиб

Сирискиот режим, со поддршка од Русија, води „намерен и системски напад“ на медицинските структури во северозападниот дел на Сирија, предупреди денеска невладината „Амнести интернешнл“ и ги повика ОН да стават крај на тие „злосторства против човештвото“. Исто така, двајца челници на ОН денеска предупредија на хуманитарна катастрофа во Идлиб. – Ги повикуваме

ОН и Амнести интернешнл предупредуваат на катастрофа во Идлиб

ОН и Амнести интернешнл предупредуваат на катастрофа во Идлиб

Сирискиот режим, со поддршка од Русија, води „намерен и системски напад“ на медицинските структури во северозападниот дел на Сирија, предупреди денеска невладината „Амнести интернешнл“ и ги повика ОН да стават крај на тие „злосторства против човештвото“. Исто така, двајца челници на ОН денеска предупредија на хуманитарна катастрофа во Идлиб. – Ги повикуваме

ОН и Амнести интернешнл предупредуваат на катастрофа во Идлиб

ОН и Амнести интернешнл предупредуваат на катастрофа во Идлиб

Сирискиот режим, со поддршка од Русија, води „намерен и системски напад“ на медицинските структури во северозападниот дел на Сирија, предупреди денеска невладината „Амнести интернешнл“ и ги повика ОН да стават крај на тие „злосторства против човештвото“. Исто така, двајца челници на ОН денеска предупредија на хуманитарна катастрофа во Идлиб. – Ги повикуваме

ОН и Амнести интернешнл предупредуваат на катастрофа во Идлиб

ОН и Амнести интернешнл предупредуваат на катастрофа во Идлиб

Сирискиот режим, со поддршка од Русија, води „намерен и системски напад“ на медицинските структури во северозападниот дел на Сирија, предупреди денеска невладината „Амнести интернешнл“ и ги повика ОН да стават крај на тие „злосторства против човештвото“. Исто така, двајца челници на ОН денеска предупредија на хуманитарна катастрофа во Идлиб. – Ги повикуваме

ОН и Амнести интернешнл предупредуваат на катастрофа во Идлиб

ОН и Амнести интернешнл предупредуваат на катастрофа во Идлиб

Сирискиот режим, со поддршка од Русија, води „намерен и системски напад“ на медицинските структури во северозападниот дел на Сирија, предупреди денеска невладината „Амнести интернешнл“ и ги повика ОН да стават крај на тие „злосторства против човештвото“. Исто така, двајца челници на ОН денеска предупредија на хуманитарна катастрофа во Идлиб. – Ги повикуваме

ОН и Амнести интернешнл предупредуваат на катастрофа во Идлиб

ОН и Амнести интернешнл предупредуваат на катастрофа во Идлиб

Сирискиот режим, со поддршка од Русија, води „намерен и системски напад“ на медицинските структури во северозападниот дел на Сирија, предупреди денеска невладината „Амнести интернешнл“ и ги повика ОН да стават крај на тие „злосторства против човештвото“. Исто така, двајца челници на ОН денеска предупредија на хуманитарна катастрофа во Идлиб. – Ги повикуваме

ОН и Амнести интернешнл предупредуваат на катастрофа во Идлиб

ОН и Амнести интернешнл предупредуваат на катастрофа во Идлиб

Сирискиот режим, со поддршка од Русија, води „намерен и системски напад“ на медицинските структури во северозападниот дел на Сирија, предупреди денеска невладината „Амнести интернешнл“ и ги повика ОН да стават крај на тие „злосторства против човештвото“. Исто така, двајца челници на ОН денеска предупредија на хуманитарна катастрофа во Идлиб. – Ги повикуваме

ОН и Амнести интернешнл предупредуваат на катастрофа во Идлиб

ОН и Амнести интернешнл предупредуваат на катастрофа во Идлиб

Сирискиот режим, со поддршка од Русија, води „намерен и системски напад” на медицинските структури во северозападниот дел на Сирија, предупреди денеска невладината „Амнести интернешнл” и ги повика ОН да стават крај на тие „злосторства против човештвото”. Исто така, двајца челници на ОН денеска предупредија на хуманитарна катастрофа во Идлиб. – Ги повикуваме