притисни ентер »

„Ролинг стоунс“ ја почна турнејата во САД, 60.000 луѓе врескаа по славниот бенд

„Ролинг стоунс“ ја почна турнејата во САД, 60.000 луѓе врескаа по славниот бенд

Рок-бендот „Ролинг стоунс“ вчера ја почна турнејата ширум САД, под наслов „No Filter”. На самиот почеток одеше видео посветено на нивниот неодамна починат тапанар Чарли Вотс, а за британскиот бенд, ова е нивна прва турнеја, од 1963 година, без него. googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1566809029200-0’); }); Додека 60.000 луѓе

„Ролинг стоунс“ ја почна турнејата во САД, 60.000 луѓе врескаа по славниот бенд

„Ролинг стоунс“ ја почна турнејата во САД, 60.000 луѓе врескаа по славниот бенд

Рок-бендот „Ролинг стоунс“ вчера ја почна турнејата ширум САД, под наслов „No Filter”. На самиот почеток одеше видео посветено на нивниот неодамна починат тапанар Чарли Вотс, а за британскиот бенд, ова е нивна прва турнеја, од 1963 година, без него. Додека 60.000 луѓе го извикуваа името на Чарли, Мик Џегер, Кит Ричардс и Рон Вуд … Continue reading

Почеток на рок-турнејата на „Ролинг стоунс“

Почеток на рок-турнејата на „Ролинг стоунс“

Рок-бендот „Ролинг стоунс“ вчера ја почна турнејата ширум САД, под наслов „No Filter”. На самиот почеток одеше видео посветено на нивниот неодамна починат тапанар Чарли Вотс, а за британскиот бенд, ова е нивна прва турнеја, од 1963 година, без него. Додека 60.000 луѓе го извикуваа името на Чарли, Мик Џегер, Кит Ричардс и Рон Вуд излегоа на сцената

Почеток на рок-турнејата на „Ролинг стоунс“

Почеток на рок-турнејата на „Ролинг стоунс“

Рок-бендот „Ролинг стоунс“ вчера ја почна турнејата ширум САД, под наслов „No Filter”. На самиот почеток одеше видео посветено на нивниот неодамна починат тапанар Чарли Вотс, а за британскиот бенд, ова е нивна прва турнеја, од 1963 година, без него. Додека 60.000 луѓе го извикуваа името на Чарли, Мик Џегер, Кит Ричардс и Рон Вуд излегоа на сцената

Фановите од цел свет се возбудени: Почна рок-турнејата на „Ролинг стоунс“

Фановите од цел свет се возбудени: Почна рок-турнејата на „Ролинг стоунс“

Фановите од цел свет се возбудени: Почна рок-турнејата на „Ролинг стоунс“ Рок-бендот „Ролинг стоунс“ вчера ја почна турнејата ширум САД, под наслов „No Filter”. На самиот почеток одеше видео посветено на нивниот неодамна починат тапанар Чарли Вотс, а за британскиот бенд, ова е нивна прва турнеја, од 1963 година, без него. Додека 60.000 луѓе го извикуваа

Почеток на рок-турнејата на „Ролинг стоунс“

Почеток на рок-турнејата на „Ролинг стоунс“

– Рок-бендот „Ролинг стоунс“ вчера ја почна турнејата ширум САД, под наслов „No Filter”. На самиот почеток одеше видео посветено на нивниот неодамна починат тапанар Чарли Вотс, а за британскиот бенд, ова е нивна прва турнеја, од 1963 година, без него. Додека 60.000 луѓе го извикуваа името на Чарли, Мик Џегер, Кит Ричардс и Рон Вуд излегоа на сцената

Почеток на рок-турнејата на „Ролинг стоунс“ со Стив Џордан како тапанар

Почеток на рок-турнејата на „Ролинг стоунс“ со Стив Џордан како тапанар

Рок-бендот „Ролинг стоунс“ вчера ја почна турнејата ширум САД, под наслов „No Filter”. На самиот почеток одеше видео посветено на нивниот неодамна починат тапанар Чарли Вотс, а за британскиот бенд, ова е нивна прва турнеја, од 1963 година, без него. Додека 60.000 луѓе го извикуваа името на Чарли, Мик Џегер, Кит Ричардс и Рон Вуд излегоа на сцената

Почеток на рок-турнејата на „Ролинг стоунс”

Почеток на рок-турнејата на „Ролинг стоунс”

Рок-бендот „Ролинг стоунс” вчера ја почна турнејата ширум САД, под наслов „No Filter”. На самиот почеток одеше видео посветено на нивниот неодамна починат тапанар Чарли Вотс, а за британскиот бенд, ова е нивна прва турнеја, од 1963 година, без него. Додека 60.000 луѓе го извикуваа името на Чарли, Мик Џегер, Кит Ричардс и Рон Вуд излегоа на сцената

„Ролинг стоунс“ ја почна првата турнеја без тапанарот Чарли Вотс од 1963

„Ролинг стоунс“ ја почна првата турнеја без тапанарот Чарли Вотс од 1963

Мик, Кит и Рони се повторно на турнеја, овојпат без тапанарот кој беше дел од групата речиси шест децении. „Ролинг стоунс“ ја стартуваше одложената американска турнеја „Без филтер“ во Сент Луис, еден месец по смртта на Чарли Вотс. Концертот беше отворен со празна бина и со звук на тапани, додека фотографии од Вотс се изменуваа на видеобимот. По втората