притисни ентер »

Единствена Македонија: Јане Ченто остана во темните зандани на „Шуткa“, заедно со другите бранители на Уставот

Единствена Македонија: Јане Ченто остана во темните зандани на „Шуткa“, заедно со другите бранители на Уставот

Големиот македонски патриот Јане Ченто, обвинет за настаните од 27 април во Собранието, останува во темните зандани на „Шуткa“, велат од партијата Единствена Македонија од каде потсетуваат дека вчера Апелациониот суд ја одбил жалбата на Ченто да биде пуштен од притвор и покрај понудената гаранција во висина од 530.000 евра и недвижен имот од седум

Единствена Македонија: Пратениците беа ослободени од притвор за да гласаат, а судот повторно ја одби жалбата на Јане Ченто

Единствена Македонија: Пратениците беа ослободени од притвор за да гласаат, а судот повторно ја одби жалбата на Јане Ченто

„Големиот македонски патриот Јане Ченто, обвинет за настаните од 27 април во Собранието, останува во темните зандани на „Шутка“. Вчера, Апелациониот суд ја одби жалбата на Ченто да биде пуштен од притвор иако понуди гаранција во висина од 530.000 евра недвижен имот од седум фамилии. Да потсетиме, претходно судот ги пушти од притвор речиси сите обвинети

Предмет: Соопштение – Единствена Македонија: Како судскиот АКМИС систем определи сите што му пресудија на  Јане Ченто да бидат немакедонци

Предмет: Соопштение – Единствена Македонија: Како судскиот АКМИС систем определи сите што му пресудија на Јане Ченто да бидат немакедонци

Големиот македонски патриот Јане Ченто, обвинет за настаните од 27 април во Собранието, останува во темните зандани на „Шутка„. Вчера, Апелациониот суд ја одби жалбата на Ченто да биде пуштен од притвор иако понуди гаранција во висина о 530.000 евра недвижен имот од седум фамилии. Да потсетиме, претходно судот ги пушти од притвор речиси сите обвинети