притисни ентер »

Пукање на универзитет во Мисисипи, има и повредени

Пукање на универзитет во Мисисипи, има и повредени

Повторно пукање на факултет во САД. Официјални претставници на Универзитетот Џексон во американската сојузна држава Мисисипи потврдија дека во нивниот кампус дошло до пукање и дека напаѓачот веројатно се уште се наоѓа во негова близина. Студентите и вработените се предупредени дека кампусот во моментов е заклучен, а на сите им е упатен совет да се

Пукање на универзитет во Мисисипи, има и повредени

Пукање на универзитет во Мисисипи, има и повредени

Повторно пукање на факултет во САД. Официјални претставници на Универзитетот Џексон во американската сојузна држава Мисисипи потврдија дека во нивниот кампус дошло до пукање и дека напаѓачот веројатно се уште се наоѓа во негова близина. Студентите и вработените се предупредени дека кампусот во моментов е заклучен, а на сите им е упатен совет да се

Пукање на универзитет во Мисисипи, има и повредени

Пукање на универзитет во Мисисипи, има и повредени

Повторно пукање на факултет во САД. Официјални претставници на Универзитетот Џексон во американската сојузна држава Мисисипи потврдија дека во нивниот кампус дошло до пукање и дека напаѓачот веројатно се уште се наоѓа во негова близина. Студентите и вработените се предупредени дека кампусот во моментов е заклучен, а на сите им е упатен совет да се

Повторно пукање во американски универзитетски кампус, овој пат во Мисисипи

Повторно пукање во американски универзитетски кампус, овој пат во Мисисипи

Официјални претставници на Универзитетот Џексон во американската сојузна држава Мисисипи потврдија дека во нивниот кампус денеска дошло до пукање и дека напаѓачот веројатно се уште се наоѓа во негова близина. Студентите и вработените се предупреднеи дека кампусот во моментов е заклучен, а на сите им е упатен совет да се скријат во своите соби и канцеларии

Повторно пукање во американски универзитетски кампус, овој пат во Мисисипи

Повторно пукање во американски универзитетски кампус, овој пат во Мисисипи

Официјални претставници на Универзитетот Џексон во американската сојузна држава Мисисипи потврдија дека во нивниот кампус денеска дошло до пукање и дека напаѓачот веројатно се уште се наоѓа во негова близина. „Сомнителен напаѓач со огнено оружје е во црна „хонда“, Целата заедница во кампусот треба веднаш да се скрие. Кампусот во моментов е заклучен

Повторно пукање во американски универзитетски кампус, овој пат во Мисисипи

Повторно пукање во американски универзитетски кампус, овој пат во Мисисипи

Официјални претставници на Универзитетот Џексон во американската сојузна држава Мисисипи потврдија дека во нивниот кампус денеска дошло до пукање и дека напаѓачот веројатно се уште се наоѓа во негова близина. Студентите и вработените се предупреднеи дека кампусот во моментов е заклучен, а на сите им е упатен совет да се скријат во своите соби и канцеларии

Студентите и вработените се кријат: Пукање во американски универзитетски кампус (ВИДЕО)

Студентите и вработените се кријат: Пукање во американски универзитетски кампус (ВИДЕО)

Студентите и вработените се кријат: Пукање во американски универзитетски кампус (ВИДЕО) Официјални претставници на Универзитетот Џексон во американската сојузна држава Мисисипи потврдија дека во нивниот кампус денеска дошло до пукање и дека напаѓачот веројатно се уште се наоѓа во негова близина. Студентите и вработените се предупреднеи дека кампусот

Пукање на унивезитетски кампус во Џексон во Мисисипи

Пукање на унивезитетски кампус во Џексон во Мисисипи

Студентите и вработените во кампусот се предупредени и заклучени и се советувани да се повлечат. -Сомнителниот напаѓач е вооружен и е во црна хонда.Целата заедница од кампусот треба да се сокрие. Кампусот е заклучен. Ќе ве информираме кога ситуацијата ќе биде решена, објавено е на официјалниот профил на Твитер на Универзитетот.

ПУКАЊЕ ОД ЦРНА „ХОНДА“: Студенти заклучени седат во кампус на Универзитет (ВИДЕО)

ПУКАЊЕ ОД ЦРНА „ХОНДА“: Студенти заклучени седат во кампус на Универзитет (ВИДЕО)

Студентите и вработените се предупреднеи дека кампусот во моментов е заклучен, а на сите им е упатен совет да се скријат во своите соби и канцеларии. Повторно пукање во американски универзитетски кампус, овој пат во Мисисипи. Официјални претставници на Универзитетот Џексон во американската сојузна држава Мисисипи потврдија дека во нивниот кампус денеска

ПУKAЊЕ ВО УНИBEPЗИТЕТОТ ЏЕKCOН: Студeнтитe и вpaботените сokpиени во coбите и канцелapиите

ПУKAЊЕ ВО УНИBEPЗИТЕТОТ ЏЕKCOН: Студeнтитe и вpaботените сokpиени во coбите и канцелapиите

Официјални пpeтставници на Универзитетот Џексон во американската сојузна држава Мисисипи потврдија дека во нивниот кампус денеска дошло до пykaње и дека нaпaѓачот веројатно се уште се наоѓа во негова близина. Студентите и вработените се предупредни дека кампусот во моментов е заклучен, а на сите им е упaтен совет да се cokpијат во своите соби и канцеларии

Пукање на универзитет во Мисисипи, има и повредени

Пукање на универзитет во Мисисипи, има и повредени

Повторно пукање на факултет во САД. Официјални претставници на Универзитетот Џексон во американската сојузна држава Мисисипи потврдија дека во нивниот кампус дошло до пукање и дека напаѓачот веројатно се уште се наоѓа во негова близина. Студентите и вработените се предупредени дека кампусот во моментов е заклучен, а на сите им е упатен совет да се

Повторно пукање во американски универзитетски кампус, овој пат во Мисисипи

Повторно пукање во американски универзитетски кампус, овој пат во Мисисипи

Официјални претставници на Универзитетот Џексон во американската сојузна држава Мисисипи потврдија дека во нивниот кампус денеска дошло до пукање и дека напаѓачот веројатно се уште се наоѓа во негова близина. Студентите и вработените се предупреднеи дека кампусот во моментов е заклучен, а на сите им е упатен совет да се скријат во своите соби и канцеларии