притисни ентер »

Opel влегува во 2020 со освежена Insignia

Opel влегува во 2020 со освежена Insignia

Германскиот седан по речиси три години на пазарот добива мали стилски промени и ажурирана технологија Со препознатлив изглед, Opel Insignia добива мало освежување, кое е претежно фокусирано кај предниот дел на автомобилот, каде поставени се ревидирана решетка и редизајнирани светлосни уреди. Во долниот дел се наоѓа широк централен влез за воздух со