притисни ентер »

LG G9 – Наместо флегшип, смартфон од средна класа

LG G9 – Наместо флегшип, смартфон од средна класа

МОБИЛНИ LG G9 – Наместо флегшип, смартфон од средна класа Никола Бурагев 4 минути 1 1 Според познатите информации, LG кон крајот на овој месец би требало да претстави нов смартфон од G серијата. Новиот модел пристигнува под името G9 и со него LG ќе ја покрие својата понуда телефони од средниот сегмент. Минатогодишниот G8 така стана последниот флегшип

Samsung ќе ги имплементира Galaxy S20 функциите на S10 и Note 10

Samsung ќе ги имплементира Galaxy S20 функциите на S10 и Note 10

МОБИЛНИ Samsung ќе ги имплементира Galaxy S20 функциите на S10 и Note 10 Никола Бурагев 2 минути 0 0 Во текот на следните недели, Samsung ќе почне да го испорачува ажурирањето за Galaxy S10 и Note10 телефони, кои во овие уреди ќе ги имплементираат одредените функции од Galaxy S20 линијата. Една од овие функции е Single Take, која користи deep learning

Концепт рендери на Samsung Galaxy Note20 Plus (ВИДЕО)

Концепт рендери на Samsung Galaxy Note20 Plus (ВИДЕО)

Samsung Galaxy Note20 линијата телефони се очекува во текот на втората половина на годината. Досега во неколку наврати имавме прилика да слушнеме протечени информации за Galaxy Note 20 моделите, а дојавувачите во последните денови сугерираа дека Galaxy Note20 хардверските спецификации нема премногу да се разликуваат од Galaxy S20 серијата, а ова ги

Концепт рендери на Samsung Galaxy Note20 Plus (ВИДЕО)

Концепт рендери на Samsung Galaxy Note20 Plus (ВИДЕО)

Samsung Galaxy Note20 линијата телефони се очекува во текот на втората половина на годината. Досега во неколку наврати имавме прилика да слушнеме протечени информации за Galaxy Note 20 моделите, а дојавувачите во последните денови сугерираа дека Galaxy Note20 хардверските спецификации нема премногу да се разликуваат од Galaxy S20 серијата, а ова ги