притисни ентер »

Необични дела направени на Денот на вљубените

Необични дела направени на Денот на вљубените

Ал Капоне и Багс Моран Додека за некои Денот на вљубените е ден за романтика, љубов и нежност, за други овој ден е совршен за некаков вид престап или криминал. Забележани се голем број необични дела извршувани токму на овој ден. Убиства, кражби, пресметки со поранешни љубовници и разни други криминални дејства се бележат секоја година од страна на