Некои луѓе не сакаат пиво, а ова се причините за тоа

Пивото е еден од најомилените алкохолни пијалаци, најпрво поради нискиот процент на алкохол во него, а потоа и поради освежувачкиот вкус, кој може да се комбинира со многу видови храна и мезиња. Но, што ако баш и не го сакате и не сте воодушевени од неговиот вкус? Иако големи се шансите да сте единствени во друштвото кои го мразат пивото, на глобално