притисни ентер »

Ова од неа не го очекувавме: Кејт Мидлтон со висок шлиц ги покажа совршените нозе

Ова од неа не го очекувавме: Кејт Мидлтон со висок шлиц ги покажа совршените нозе

Кејт Мидлтон на изложба по повод 75-годишнината на Денот Д се појави во фустан со точки кој е совршен избор за пролет. Меѓутоа, она што Кејт сигурно не го очекуваше е силниот ветер, кој цело време ѝ го креваше шлицот и ѝ ги покажуваше нозете. Фото: Профимедиа

Ова од неа не го очекувавме: Кејт Мидлтон со висок шлиц ги покажа совршените нозе (ФОТО)

Ова од неа не го очекувавме: Кејт Мидлтон со висок шлиц ги покажа совршените нозе (ФОТО)

Ова од неа не го очекувавме: Кејт Мидлтон со висок шлиц ги покажа совршените нозе (ФОТО) Кејт Мидлтон на изложба по повод 75-годишнината на Денот Д се појави во фустан со точки кој е совршен избор за пролет. Меѓутоа, она што Кејт сигурно не го очекуваше е силниот ветер, кој цело време ѝ го креваше шлицот и ѝ ги покажуваше нозете.

ФОТО: Кејт сите ги изненади, војвотката откри премногу - со длабок шлиц се прошета пред сите

ФОТО: Кејт сите ги изненади, војвотката откри премногу - со длабок шлиц се прошета пред сите

Кејт Мидлтон пред насобраните во Бакингхемшир на изложба по повод 75-годишнината на Денот Д гсе појави во фустан со точки кој е совршен избор за пролет. Меѓутоа, она што Кејт сигурно не го очекуваше е силниот ветер, кој цело време ѝ го креваше шлицот и ѝ ги покажуваше нозете.