притисни ентер »

Објавен конкурсот за Годишната награда 18 Мај – Меѓународен ден на музеите

Објавен конкурсот за Годишната награда 18 Мај – Меѓународен ден на музеите

Здружението Македонски национален комитет на Меѓународниот совет на музеите (МНК ИКОМ) со цел да ја поттикне, популаризира и да ја афирмира музејската дејност објавува конкурс за доделување на Годишната награда 18 Мај – Меѓународен ден на музеите за особени достигнувања во музејската дејност за 2019 и 2020 година. Материјалите треба да бидат доставени

Објавен конкурсот за Годишната награда 18 Мај – Меѓународен ден на музеите

Објавен конкурсот за Годишната награда 18 Мај – Меѓународен ден на музеите

Здружението Македонски национален комитет на Меѓународниот совет на музеите (МНК ИКОМ) со цел да ја поттикне, популаризира и да ја афирмира музејската дејност објавува конкурс за доделување на Годишната награда 18 Мај – Меѓународен ден на музеите за особени достигнувања во музејската дејност за 2019 и 2020 година. Материјалите треба да бидат доставени

Објавен конкурсот за Годишната награда 18 Мај – Меѓународен ден на музеите

Објавен конкурсот за Годишната награда 18 Мај – Меѓународен ден на музеите

Фото: Б. Грданоски Здружението Македонски национален комитет на Меѓународниот совет на музеите (МНК ИКОМ) со цел да ја поттикне, популаризира и да ја афирмира музејската дејност објавува конкурс за доделување на Годишната награда 18 Мај – Меѓународен ден на музеите за особени достигнувања во музејската дејност за 2019 и 2020 година. Материјалите треба

Објавен конкурсот за Годишната награда 18 Мај – Меѓународен ден на музеите

Објавен конкурсот за Годишната награда 18 Мај – Меѓународен ден на музеите

– Здружението Македонски национален комитет на Меѓународниот совет на музеите (МНК ИКОМ) со цел да ја поттикне, популаризира и да ја афирмира музејската дејност објавува конкурс за доделување на Годишната награда 18 Мај – Меѓународен ден на музеите за особени достигнувања во музејската дејност за 2019 и 2020 година. Материјалите треба да бидат доставени

Објавен конкурсот за Годишната награда 18 Мај – Меѓународен ден на музеите

Објавен конкурсот за Годишната награда 18 Мај – Меѓународен ден на музеите

Здружението Македонски национален комитет на Меѓународниот совет на музеите (МНК ИКОМ) со цел да ја поттикне, популаризира и да ја афирмира музејската дејност објавува конкурс за доделување на Годишната награда 18 Мај – Меѓународен ден на музеите за особени достигнувања во музејската дејност за 2019 и 2020 година. Материјалите треба да бидат доставени