притисни ентер »

Филипче тврди дека  ќе имаме мирно лето

Филипче тврди дека ќе имаме мирно лето

Нема ризик за свадби и концерти, ќе имаме мирно лето, изјави министерот за здравство, Венко Филипче во интервју за Канал 5. Вели дека епидемиолошката слика во Македојнија е добра и нема простор за загрижување кај граѓаните. Филипче рече дека нема ризик за организирање на семејни прослави и културни настани во текот на ова лето. „Засега треба да сме

Филипче: Ако продолжиме со ова темпо, полицискиот час ќе се укине, а се очекува да имаме и концерти

Филипче: Ако продолжиме со ова темпо, полицискиот час ќе се укине, а се очекува да имаме и концерти

Во вечерашното издание на емисијата „Само вистина" на Канал 5 телевизија во која гостуваше министерот за здравство д-р Венко Филипче, тој образложи дека смета дека епидемиолошката слика во земјава е добра и нема простор за загрижување кај граѓаните и воедно дека нема ризик за организирање на семејни прослави и културни настани во текот на ова лето

Филипче: Нема ризик за свадби и концерти

Филипче: Нема ризик за свадби и концерти

Во вечерашното издание на емисијата „Само вистина” на Канал 5 телевизија во која гостуваше министерот за здравство д-р Венко Филипче, тој образложи дека смета дека епидемиолошката слика во земјава е добра и нема простор за загрижување кај граѓаните и воедно дека нема ризик за организирање на семејни прослави и културни настани во текот на ова лето

Филипче најави укинување на полицискиот час: Нема ризик за организирање на семејни прослави и културни настани летово

Филипче најави укинување на полицискиот час: Нема ризик за организирање на семејни прослави и културни настани летово

Филипче најави укинување на полицискиот час: Нема ризик за организирање на семејни прослави и културни настани летово Во вечерашното издание на емисијата „Само вистина” на Канал 5 телевизија во која гостуваше министерот за здравство Венко Филипче, тој образложи дека смета дека епидемиолошката слика во земјава е добра и нема простор за загрижување кај

Филипче: Очекувам мирна епидемиолошка состојба летово

Филипче: Очекувам мирна епидемиолошка состојба летово

Во вечерашното издание на емисијата „Само вистина” на Канал 5 телевизија во која гостуваше министерот за здравство д-р Венко Филипче, тој образложи дека смета дека епидемиолошката слика во земјава е добра и нема простор за загрижување кај граѓаните и воедно дека нема ризик за организирање на семејни прослави и културни настани во текот на ова лето

Филипче најави укинување на полицискиот час: Нема ризик за организирање на семејни прослави и културни настани летово

Филипче најави укинување на полицискиот час: Нема ризик за организирање на семејни прослави и културни настани летово

ИЗВОР Скопје24 | јуни 10, 2021 Во вечерашното издание на емисијата „Само вистина” на Канал 5 телевизија во која гостуваше министерот за здравство Венко Филипче, тој образложи дека смета дека епиде*иолошката слика во земјава е добра и засега можеме да бидеме спокојни. Состојбата се следи, но истакна дека според она што сега можеме да го видиме нема

Филипче: Состојбата е стабилна, cемејните прослави и културните настани не претставуваат ризиk

Филипче: Состојбата е стабилна, cемејните прослави и културните настани не претставуваат ризиk

Во вечерашното издание на емисијата „Само вистина” на Канал 5 телевизија во која гостуваше министерот за здравство д-р Венко Филипче, тој образложи дека смета дека епидемиолошката слика во земјава е добра и нема простор за загрижување кај граѓаните и воедно дека нема ризик за организирање на семејни прослави и културни настани во текот на ова лето

Филипче: Очекувам мирна епидемиолошка состојба летово

Филипче: Очекувам мирна епидемиолошка состојба летово

„Епидемиолошката слика во земјава е добра и нема простор за загрижување кај граѓаните и воедно нема ризик за организирање на семејни прослави и културни настани во текот на ова лето“, рече во вечерашното издание на емисијата „Само вистина” на Канал 5 телевизија, министерот за здравство д-р Венко Филипче, тој образложи дека смета дека „Засега треба

Филипче: Очекувам мирна епидемиолошка состојба летово

Филипче: Очекувам мирна епидемиолошка состојба летово

Епидемиолошката слика во земјава е добра и нема простор за загрижување кај граѓаните и воедно дека нема ризик за организирање на семејни прослави и културни настани во текот на ова лето, изјави во вечерашното издание на емисијата „Само вистина” на Канал 5 телевизија министерот за здравство д-р Венко Филипче. – Засега треба да сме спокојни. Заради тоа