притисни ентер »

Мурињо: Меси не ја заслужува „Златната топка“

Мурињо: Меси не ја заслужува „Златната топка“

Жозе Мурињо не мисли дека Лионел Меси треба да ја добие „Златната топка“ оваа година. – Се сомневам дека ја заслужува наградата, поради неуспехот во Лигата на шампионите, изјави Португалецот во интервју за „Радио Монте Карло“ вечерва. Фудбалерот не можеше да и помогне на Барселона да го надмине полуфиналето, но истовремено речиси сигурно ќе ја освои

Мурињо: Меси не ја заслужува „Златната топка“,

Мурињо: Меси не ја заслужува „Златната топка“,

Жозе Мурињо не мисли дека Лионел Меси треба да ја добие „Златната топка“ оваа година. – Се сомневам дека ја заслужува наградата, поради неуспехот во Лигата на шампионите, изјави Португалецот во интервју за „Радио Монте Карло“ вечерва. Фудбалерот не можеше да и помогне на Барселона да го надмине полуфиналето, но истовремено речиси сигурно ќе ја освои

Меси не ја заслужува „Златната топка“, вели Мурињо

Меси не ја заслужува „Златната топка“, вели Мурињо

Жозе Мурињо не мисли дека Лионел Меси треба да ја добие „Златната топка“ оваа година. – Се сомневам дека ја заслужува наградата, поради неуспехот во Лигата на шампионите – изјави Португалецот во интервју за „Радио Монте Карло“ вечерва. Фудбалерот не можеше да и помогне на Барселона да го надмине полуфиналето, но истовремено речиси сигурно ќе ја освои

Меси не ја заслужува „Златната топка”, вели Мурињо

Меси не ја заслужува „Златната топка”, вели Мурињо

Жозе Мурињо не мисли дека Лионел Меси треба да ја добие „Златната топка” оваа година. – Се сомневам дека ја заслужува наградата, поради неуспехот во Лигата на шампионите, изјави Португалецот во интервју за „Радио Монте Карло” вечерва. Фудбалерот не можеше да и помогне на Барселона да го надмине полуфиналето, но истовремено речиси сигурно ќе ја освои