притисни ентер »

Брза помош спречена да стигне до Српскиот парламент

Брза помош спречена да стигне до Српскиот парламент

Српскиот министер за здравство, Златибор Лончар реагираше на информациите дека екипа на Брзата помош била запрена во извршување на својата работа, за време на протестот пред српското Собрание. Тој побара итна реакција од надлежните државни органи со цел да им се овозможи на сите здравствени работници непречено да ја извршуваат својата работа. – Барам

Демонстраните во Белград запреле возило на Брзата помош, реагираше министерот за здравство

Демонстраните во Белград запреле возило на Брзата помош, реагираше министерот за здравство

Српскиот министер за здравство, Златибор Лончар реагираше на информациите дека екипа на Брзата помош била запрена во извршување на својата работа, за време на протестот пред српското Собрание. Тој побара итна реакција од надлежните државни органи со цел да им се овозможи на сите здравствени работници непречено да ја извршуваат својата работа. – Барам

Лончар: Да и се дозволи на Брзата помош да ја работи својата работа

Лончар: Да и се дозволи на Брзата помош да ја работи својата работа

Белград, 7 јули 2020 () – Српскиот министер за здравство, Златибор Лончар реагираше на информациите дека екипа на Брзата помош била запрена во извршување на својата работа, за време на протестот пред српското Собрание. Тој побара итна реакција од надлежните државни органи со цел да им се овозможи на сите здравствени работници непречено да ја извршуваат

Лончар: Да и се дозволи на Брзата помош да ја работи својата работа

Лончар: Да и се дозволи на Брзата помош да ја работи својата работа

Српскиот министер за здравство, Златибор Лончар реагираше на информациите дека екипа на Брзата помош била запрена во извршување на својата работа, за време на протестот пред српското Собрание. Тој побара итна реакција од надлежните државни органи со цел да им се овозможи на сите здравствени работници непречено да ја извршуваат својата работа. – Барам