притисни ентер »

Единствена Македонија: Заев лаже дека Договорот за промена на името не може да се поништи

Единствена Македонија: Заев лаже дека Договорот за промена на името не може да се поништи

Зоран Заев продолжува да ја лаже јавноста за Договорот со Грција за промена на името, па, така, и вчера повтори дека договорот со кој се брише се што е македонско повеќе не може да се поништи.Заев свесно ја замајува јавноста оти Договорот за промена на името е ништовен според домашното и меѓународно право и постои меѓународно правно-призната процедура

Единствена Македонија: Заев лаже дека договорот за промена на името не може да се поништи

Единствена Македонија: Заев лаже дека договорот за промена на името не може да се поништи

Зоран Заев продолжува да ја лаже јавноста за договорот со Грција за промена на името, па така, и вчера повтори дека договорот со кој се брише сè што е македонско повеќе не може да се поништи. Заев свесно ја замајува јавноста оти договорот за промена на името е ништовен според домашното и меѓународно право и постои меѓународно правно-призната процедура

Единствена Македонија: Заев лаже дека Договорот за промена на името не може да се поништи

Единствена Македонија: Заев лаже дека Договорот за промена на името не може да се поништи

„Зоран Заев продолжува да ја лаже јавноста за Договорот со Грција за промена на името, па, така, и вчера повтори дека договорот со кој се брише се што е македонско повеќе не може да се поништи. Ја информираме јавноста дека Заев свесно ја замајува јавноста оти Договорот за промена на името е ништовен според домашното и меѓународно право и постои меѓународно

Единствена Македонија: Заев лаже дека Договорот за промена на името не може да се поништи

Единствена Македонија: Заев лаже дека Договорот за промена на името не може да се поништи

Зоран Заев продолжува да ја лаже јавноста за Договорот со Грција за промена на името, па, така, и вчера повтори дека договорот со кој се брише се што е македонско повеќе не може да се поништи.Заев свесно ја замајува јавноста оти Договорот за промена на името е ништовен според домашното и меѓународно право и постои меѓународно правно-призната процедура

Единствена Македонија: Зоран Заев лаже дека Договорот за промена на името не може да се поништи

Единствена Македонија: Зоран Заев лаже дека Договорот за промена на името не може да се поништи

Зоран Заев продолжува да ја лаже јавноста за Договорот со Грција за промена на името, па, така, и вчера повтори дека договорот со кој се брише се што е македонско повеќе не може да се поништи. Ја информираме јавноста дека Заев свесно ја замајува јавноста оти Договорот за промена на името е ништовен според домашното и меѓународно право и постои меѓународно

(ФОТО) Заев и Ципрас се предавници, ИМЕТО НЕ ГО ДАВАМЕ - Протести на противниците на Преспанскиот Договор

(ФОТО) Заев и Ципрас се предавници, ИМЕТО НЕ ГО ДАВАМЕ - Протести на противниците на Преспанскиот Договор

Неколку десетици противници на договорот од Преспа протестираа во близина на зградата на Владата на Република Северна Македонија, бидејќи не им беше дозволено да протестираат на Илинденска. Со старото знаме на Република Македонија тие порачаа дека името на државата било и ќе биде Република Македонија и истакнаа дека Заев и Ципрас се предавници и побараа

(ФОТО) Заев и Ципрас се предавници, ИМЕТО НЕ ГО ДАВАМЕ - Протести на противниците на Преспанскиот Договор

(ФОТО) Заев и Ципрас се предавници, ИМЕТО НЕ ГО ДАВАМЕ - Протести на противниците на Преспанскиот Договор

Неколку десетици противници на договорот од Преспа протестираа во близина на зградата на Владата на Република Северна Македонија, бидејќи не им беше дозволено да протестираат на Илинденска. Со старото знаме на Република Македонија тие порачаа дека името на државата било и ќе биде Република Македонија и истакнаа дека Заев и Ципрас се предавници и побараа

ИНТЕРВЈУ НА СИЛЈАНОВСКА ЗА СРПСКИ ЕКСПРЕС: „Не го прифаќам името Северна Македонија!“

ИНТЕРВЈУ НА СИЛЈАНОВСКА ЗА СРПСКИ ЕКСПРЕС: „Не го прифаќам името Северна Македонија!“

Јас, секако, можам да зборувам во свое име за својата мотивација да влезам во политичкиот ринг и да се испробам во трката за претседател на Републиката. Едноставно, дојдов до сознание дека што и да направам како професор по Уставно право и како интелектуалец, не може да биде доволно да го спречи понатамошното рушење на владеењето на правото и институциите,