притисни ентер »

Нова цена на горивата во Македонија

Нова цена на горивата во Македонија

Регулаторна комисија за енергетика утре напладне треба да ги соопшти новите цени на горивата. Минатата недела бензинот поскапе за половина денар, а дизелот се намали за истиот износ. Еуросупер БС 95 во моментов е 69 денари, додека Еуросупер БС 98- 71 денари за литар, а од друга страна дизелот се продава за 61 денари по литар. Новата цена на екстра

По викендот нова цена на бензинот и дизелот во Македонија

По викендот нова цена на бензинот и дизелот во Македонија

Регулаторна Комисија за Енергетика стандардно како и секој понеделник и овој донесе одлука за промена на цените на бензинот и дизелот во Македонија. Бензинот поскапе половина денар, а дизелот се намали за истиот износ или половина денар и почна да се продава по овие цени. Еуросупер БС 95 е сега 69 денари, додека Еуросупер БС 98 71 денари за литар,

Нова цена на горивата во Македонија

Нова цена на горивата во Македонија

Регулаторна комисија за енергетика утре напладне треба да ги соопшти новите цени на горивата. Минатата недела бензинот поскапе за половина денар, а дизелот се намали за истиот износ. Еуросупер БС 95 во моментов е 69 денари, додека Еуросупер БС 98- 71 денари за литар, а од друга страна дизелот се продава за 61 денари по литар. Новата цена на екстра

Нова цена на горивата во Македонија

Нова цена на горивата во Македонија

Нова цена на горивата во Македонија Регулаторна комисија за енергетика утре напладне треба да ги соопшти новите цени на горивата. Минатата недела бензинот поскапе за половина денар, а дизелот се намали за истиот износ. Еуросупер БС 95 во моментов е 69 денари, додека Еуросупер БС 98- 71 денари за литар, а од друга страна дизелот се продава за 61 денари

Нова цена на горивата во Македонија

Нова цена на горивата во Македонија

Регулаторна комисија за енергетика утре напладне треба да ги соопшти новите цени на горивата. Минатата недела бензинот поскапе за половина денар, а дизелот се намали за истиот износ. Еуросупер БС 95 во моментов е 69 денари, додека Еуросупер БС 98- 71 денари за литар, а од друга страна дизелот се продава за 61 денари по литар. Новата цена на екстра