притисни ентер »

101 санкционирани возачи во Скопје: 12 без возачка, седум за брзо возење

101 санкционирани возачи во Скопје: 12 без возачка, седум за брзо возење

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 101 мерка, меѓу кои за возење без возачка дозвола 12, 7 санкции за непочитување на брзина на движење, три за технички неисправни возила за јавен превоз. Изречени

Во Скопје 101 санкциониран возач, 12 без возачка, седум за брзо возење

Во Скопје 101 санкциониран возач, 12 без возачка, седум за брзо возење

На територијата на град Скопје во рамки на засилените сообраќајни контроли изречени се вкупно 101 мерка, меѓу кои за возење без возачка дозвола 12. МВР денеска соопшти дека седум санкции се за непочитување на брзина на движење, а три за технички неисправни возила за јавен превоз. – Изречени се шест санкции за користење на мобилен телефон, три за минување

За непрописно возење казнети 101 возач во Скопје

За непрописно возење казнети 101 возач во Скопје

Вкупно 101 возач на територијата на Скопје добиле казни за сообраќајни прекршоци, известуваат од министервото за внатрешни работи. За возење без возачка дозвола казнети биле 12 возачи, 7 санкции биле изречени за непочитување на брзина на движење а три казни биле изречени за технички неисправни возила за јавен превоз. Од МВР информираат дека шест возачи

За непрописно возење казнети 101 возач во Скопје

За непрописно возење казнети 101 возач во Скопје

Вкупно 101 возач на територијата на Скопје добиле казни за сообраќајни прекршоци, известуваат од министервото за внатрешни работи. За возење без возачка дозвола казнети биле 12 возачи, 7 санкции биле изречени за непочитување на брзина на движење а три казни биле изречени за технички неисправни возила за јавен превоз. Од МВР информираат дека шест возачи

За непрописно возење казнети 101 возач во Скопје

За непрописно возење казнети 101 возач во Скопје

Вкупно 101 возач на територијата на Скопје добиле казни за сообраќајни прекршоци, известуваат од министервото за внатрешни работи. За возење без возачка дозвола казнети биле 12 возачи, 7 санкции биле изречени за непочитување на брзина на движење а три казни биле изречени за технички неисправни возила за јавен превоз. Од МВР информираат дека шест возачи

101 санкциониран возач во Скопје: 12 без возачка, седум за брзо возење

101 санкциониран возач во Скопје: 12 без возачка, седум за брзо возење

Министерството за внатрешни работи информира дека во текот на вчерашниот ден (22.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на главниот град Скопје изречени се вкупно 101 мерка, меѓу кои за возење без возачка дозвола 12, 7 санкции за непочитување на брзина на движење, три за технички неисправни возила за

101 санкциониран возач во Скопје, 12 возеле без возачка

101 санкциониран возач во Скопје, 12 возеле без возачка

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 101 мерка, меѓу кои за возење без возачка дозвола 12, 7 санкции за непочитување на брзина на движење, три за технички неисправни возила за јавен превоз. Изречени се шест

Во Скопје 101 санкциониран возач, 12 без возачка, седум за брзо возење

Во Скопје 101 санкциониран возач, 12 без возачка, седум за брзо возење

МВР денеска соопшти дека седум санкции се за непочитување на брзина на движење, а три за технички неисправни возила за јавен превоз. – Изречени се шест санкции за користење на мобилен телефон, три за минување на затворен семафор (црвено светло) и 29 за непрописно паркирани возила, се наведува во соопштението и се најавува дека засилените сообраќајни

МВР: Вчера во Скопје казнивме 101 возач

МВР: Вчера во Скопје казнивме 101 возач

На територијата на град Скопје во рамки на засилените сообраќајни контроли изречени се вкупно 101 мерка, меѓу кои за возење без возачка дозвола 12. МВР денеска соопшти дека седум санкции се за непочитување на брзина на движење, а три за технички неисправни возила за јавен превоз. – Изречени се шест санкции за користење на мобилен телефон, три за

101 санкциониран возач во Скопје: 12 без возачка, седум за брзо возење

101 санкциониран возач во Скопје: 12 без возачка, седум за брзо возење

Министерството за внатрешни работи информира дека во текот на вчерашниот ден (22.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на главниот град Скопје изречени се вкупно 101 мерка, меѓу кои за возење без возачка дозвола 12, 7 санкции за непочитување на брзина на движење, три за технички неисправни возила за

За еден ден во Скопје казнети 101 возач

За еден ден во Скопје казнети 101 возач

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот и само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 101 мерка. Од вкупниот број казни 12 се за возење без возачка дозвола, 7 за непочитување на брзина на движење, три за технички неисправни возила за јавен превоз. Изречени

101 санкционирани возачи во Скопје: 12 без возачка, седум за брзо возење

101 санкционирани возачи во Скопје: 12 без возачка, седум за брзо возење

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 101 мерка, меѓу кои за возење без возачка дозвола 12, 7 санкции за непочитување на брзина на движење, три за технички неисправни возила за јавен превоз. Изречени

МВР: 101 казнет возач во Скопје

МВР: 101 казнет возач во Скопје

МВР: 101 казнет возач во Скопје Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 101 мерка, меѓу кои за возење без возачка дозвола 12, 7 санкции за непочитување на брзина на движење, три за технички неисправни

Во Скопје 101 санкциониран возач, 12 без возачка, седум за брзо возење

Во Скопје 101 санкциониран возач, 12 без возачка, седум за брзо возење

На територијата на град Скопје во рамки на засилените сообраќајни контроли изречени се вкупно 101 мерка, меѓу кои за возење без возачка дозвола 12. МВР денеска соопшти дека седум санкции се за непочитување на брзина на движење, а три за технички неисправни возила за јавен превоз. – Изречени се шест санкции за користење на мобилен телефон, три за минување

Во Скопје 101 санкциониран возач, 12 без возачка, седум за брзо возење

Во Скопје 101 санкциониран возач, 12 без возачка, седум за брзо возење

На територијата на град Скопје во рамки на засилените сообраќајни контроли изречени се вкупно 101 мерка, меѓу кои за возење без возачка дозвола 12. МВР денеска соопшти дека седум санкции се за непочитување на брзина на движење, а три за технички неисправни возила за јавен превоз. – Изречени се шест санкции за користење на мобилен телефон, три за минување

Летале казни во Скопје- изречени над 100 прекршоци

Летале казни во Скопје- изречени над 100 прекршоци

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 101 мерка, меѓу кои за возење без возачка дозвола 12, седум санкции за непочитување на брзина на движење, три за технички неисправни возила за јавен превоз. Изречени

Вчера во Скопје казнети 101 возач: 12 возеле без возачка

Вчера во Скопје казнети 101 возач: 12 возеле без возачка

Министерството за внатрешни работи информира дека во текот на вчерашниот ден (22.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на главниот град Скопје изречени се вкупно 101 мерка, меѓу кои за возење без возачка дозвола 12, 7 санкции за непочитување на брзина на движење, три за технички неисправни возила за