притисни ентер »

Фото: Многу искрена љубов и топлина во скопската Зоолошка

Фото: Многу искрена љубов и топлина во скопската Зоолошка

Мечињата Бим и Бум се братчиња кои најчесто се качуваат по дрвјата и така можат да ги видат посетителите. Добро познатите мечиња секогаш се расположени за посетителите. Сите ги испраќаат и дочекуваат. Од Зоолошка градина на својот Фејсбук профил објавија нивна фотографија, полна со љубов и топлина. Зарем животните се разликуваат од луѓето?

Фото: Многу искрена љубов и топлина во скопската Зоолошка

Фото: Многу искрена љубов и топлина во скопската Зоолошка

Мечињата Бим и Бум се братчиња кои најчесто се качуваат по дрвјата и така можат да ги видат посетителите. Добро познатите мечиња секогаш се расположени за посетителите. Сите ги испраќаат и дочекуваат. Од Зоолошка градина на својот Фејсбук профил објавија нивна фотографија, полна со љубов и топлина. Зарем животните се разликуваат од луѓето?