притисни ентер »

Зои Блаж стана словенечка снаа - ТАДЕЈ МАТИЈАШИЧ ЈА ЗАПРОСИЛ, ТАА РЕКЛА: “ДА“

Зои Блаж стана словенечка снаа - ТАДЕЈ МАТИЈАШИЧ ЈА ЗАПРОСИЛ, ТАА РЕКЛА: “ДА“

Словенечкиот ракометар Тадеј Матијашич по четири години врска ја побара македонската поп пејачка Зорица Блажева. За нашата разделба зборуваа само нетокму луѓе, токму така би ги нарекла. Јас и Тадеј многу добро знаме која сум и чија сум, а од сега сум идна сопруга на мојот Тадеј најдобриот и најубавиот маж на светот. Запросувањето се случи во Германија

Зои Блаж стана словенечка снаа - ТАДЕЈ МАТИЈАШИЧ ЈА ЗАПРОСИЛ, ТАА РЕКЛА: “ДА“

Зои Блаж стана словенечка снаа - ТАДЕЈ МАТИЈАШИЧ ЈА ЗАПРОСИЛ, ТАА РЕКЛА: “ДА“

Словенечкиот ракометар Тадеј Матијашич по четири години врска ја побара македонската поп пејачка Зорица Блажева. За нашата разделба зборуваа само нетокму луѓе, токму така би ги нарекла. Јас и Тадеј многу добро знаме која сум и чија сум, а од сега сум идна сопруга на мојот Тадеј најдобриот и најубавиот маж на светот. Запросувањето се случи во Германија

Зои Блаж стана словенечка снаа

Зои Блаж стана словенечка снаа

Словенечкиот ракометар Тадеј Матијашич по четири години врска ја побара македонската поп пејачка Зорица Блажева. За нашата разделба зборуваа само нетокму луѓе, токму така би ги нарекла. Јас и Тадеј многу добро знаме која сум и чија сум, а од сега сум идна сопруга на мојот Тадеј најдобриот и најубавиот маж на светот. Запросувањето се случи во Германија

Македонска пејачка  стана словенска снаа!

Македонска пејачка стана словенска снаа!

За нашата разделба зборуваа само нетокму луѓе, токму така би ги нарекла. Јас и Тадеј многу добро знаме која сум и чија сум, а од сега сум идна сопруга на мојот Тадеј најдобриот и најубавиот маж на светот.Запросувањето се случи во Германија пред десетина дена, кажав ДА на човекот кој што ме прави да се чувствувам посебна, вели одлично расположената