притисни ентер »

Отворена изложба на сликарот Стефан Хаџи-Николов во Домот на култура „Илинден“

Отворена изложба на сликарот Стефан Хаџи-Николов во Домот на култура „Илинден“

Изложба на сликарот Стефан Хаџи-Николов беше отворена синоќа во Домот на култура „Илинден“, како дел од 20-та Литературна манифестација „Илинден“. Со пригодни зборови за авторот и неговото творештво на присутните им се обрати Ефтим Клетников. -Овој нов циклус на Стефан Хаџи Николов е возбудлив, естетски прекрасен и ги задоволува нашите сетила за уметност

Отворена изложба на сликарот Стефан Хаџи-Николов во Домот на култура „Илинден“

Отворена изложба на сликарот Стефан Хаџи-Николов во Домот на култура „Илинден“

Изложба на сликарот Стефан Хаџи-Николов беше отворена синоќа во Домот на култура „Илинден“, како дел од 20-та Литературна манифестација „Илинден“. Со пригодни зборови за авторот и неговото творештво на присутните им се обрати Ефтим Клетников. -Овој нов циклус на Стефан Хаџи Николов е возбудлив, естетски прекрасен и ги задоволува нашите сетила за уметност

Отворена изложба на сликарот Стефан Хаџи-Николов во Домот на култура „Илинден“

Отворена изложба на сликарот Стефан Хаџи-Николов во Домот на култура „Илинден“

Изложба на сликарот Стефан Хаџи-Николов беше отворена синоќа во Домот на култура „Илинден“, како дел од 20-та Литературна манифестација „Илинден“. Со пригодни зборови за авторот и неговото творештво на присутните им се обрати Ефтим Клетников. -Овој нов циклус на Стефан Хаџи Николов е возбудлив, естетски прекрасен и ги задоволува нашите сетила за уметност

Oтворена изложба на сликарот Стефан Хаџи-Николов во Домот на култура „Илинден“

Oтворена изложба на сликарот Стефан Хаџи-Николов во Домот на култура „Илинден“

Како дел од 20-та Литературна манифестација „Илинден“, во галеријата на Домот на култура „Илинден“, во Општина Илинден, беше отворена изложба на слики на сликарот Стефан Хаџи-Николов. Со пригодни зборови за авторот и неговото творештво на присутните им се обрати Ефтим Клетников. „Овој нов циклус на Стефан Хаџи Николов е возбудлив, естетски прекрасен

Отворена изложба на сликарот Стефан Хаџи-Николов во Домот на култура „Илинден”

Отворена изложба на сликарот Стефан Хаџи-Николов во Домот на култура „Илинден”

Изложба на сликарот Стефан Хаџи-Николов беше отворена синоќа во Домот на култура „Илинден”, како дел од 20-та Литературна манифестација „Илинден”. Со пригодни зборови за авторот и неговото творештво на присутните им се обрати Ефтим Клетников. -Овој нов циклус на Стефан Хаџи Николов е возбудлив, естетски прекрасен и ги задоволува нашите сетила за уметност

Oтворена изложба на сликарот Стефан Хаџи-Николов во Домот на култура „Илинден“

Oтворена изложба на сликарот Стефан Хаџи-Николов во Домот на култура „Илинден“

Како дел од 20-та Литературна манифестација „Илинден“, во галеријата на Домот на култура „Илинден“, во Општина Илинден, беше отворена изложба на слики на сликарот Стефан Хаџи-Николов. Со пригодни зборови за авторот и неговото творештво на присутните им се обрати Ефтим Клетников. „Овој нов циклус на Стефан Хаџи Николов е возбудлив, естетски прекрасен