притисни ентер »

Кирил Колемишевски нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот

Кирил Колемишевски нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот

Кирил Колемишевски е поставен за нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот АД Скопје. Оваа информација е објавена на сајтот на Македонска берза а во соопштението се посочува дека оваа одлука е донесена на седницата на Надзорниот одбор на Банката одржана на 15 мај, пред два дена. Мандатот на вршителот на должност член на

Кирил Колемишевски нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот

Кирил Колемишевски нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот

Кирил Колемишевски е поставен за нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот АД Скопје. Оваа информација е објавена на сајтот на Македонска берза а во соопштението се посочува дека оваа одлука е донесена на седницата на Надзорниот одбор на Банката одржана на 15 мај, пред два дена. „На седницата на Надзорниот одбор на Банката

Колемишевски назначен за главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот

Колемишевски назначен за главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот

На последната седница на Надзорниот одбор на Македонска банка Кирил Колемишевски е поставен за нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот АД Скопје, објави ТВ21. Според информациите објавени на сајтот, одлуката била донесена на 15. мај, а истекува со денот на добивање на согласност од страна на гувернерот на Народна банка

Кирил Колемишевски поставен за нов директор на Македонска банка за поддршка на развојот

Кирил Колемишевски поставен за нов директор на Македонска банка за поддршка на развојот

Оваа информација е објавена на сајтот на Македонска берза а во соопштението се посочува дека оваа одлука е донесена на седницата на Надзорниот одбор на Банката одржана на 15 мај, пред два дена. Кирил Колемишевски е поставен за нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот АД Скопје. Оваа информација е објавена на сајтот на

Колемишевски e нов директор на Македонска банка за поддршка на развојот

Колемишевски e нов директор на Македонска банка за поддршка на развојот

На последната седница на Надзорниот одбор на Македонска банка Кирил Колемишевски е поставен за нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот АД Скопје. Според информациите објавени на сајтот, одлуката била донесена на 15. мај, а истекува со денот на добивање на согласност од страна на гувернерот на Народна банка на Република

Кирил Колемишевски нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот АД Скопје

Кирил Колемишевски нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот АД Скопје

Кирил Колемишевски е поставен за нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот АД Скопје. Оваа информација е објавена денеска на сајтот на Македонска берза а во соопштението се посочува дека оваа одлука е донесена на седницата на Надзорниот одбор на Банката одржана на 15 мај, пред два дена. „На седницата на Надзорниот одбор