притисни ентер »

СЕКОЈ ДЕН ОТКРИВА НОВА ТАЈНА: Сопругата на Ѓорѓе Балашевиќ го крена Инстаграм на нозе (ФОТО)

СЕКОЈ ДЕН ОТКРИВА НОВА ТАЈНА: Сопругата на Ѓорѓе Балашевиќ го крена Инстаграм на нозе (ФОТО)

Оливера Балашевиќ, сопруга на популарниот пејач и текстописец Ѓ орѓе Балашевиќ, направи вистински бум на социјалните м режи откако  отвори профил на Инстаграм кон крајот на октомври. Оттогаш, таа открива малку по малку детали од нејзиниот секојдневен живот, како и од минатото. Така, таа неодамна објави фотографија пред основното училиште и сподели

СЕКОЈ ДЕН ОТКРИВА НОВА ТАЈНА: Сопругата на Ѓорѓе Балашевиќ го крена Инстаграм на нозе (ФОТО)

СЕКОЈ ДЕН ОТКРИВА НОВА ТАЈНА: Сопругата на Ѓорѓе Балашевиќ го крена Инстаграм на нозе (ФОТО)

Оливера Балашевиќ, сопруга на популарниот пејач и текстописец Ѓ орѓе Балашевиќ, направи вистински бум на социјалните м режи откако  отвори профил на Инстаграм кон крајот на октомври. Оттогаш, таа открива малку по малку детали од нејзиниот секојдневен живот, како и од минатото. Така, таа неодамна објави фотографија пред основното училиште и сподели

(ФОТО) Сопругата на Балашевиќ отворила профил на Инстаграм и…Изгледа како „милион долари!“

(ФОТО) Сопругата на Балашевиќ отворила профил на Инстаграм и…Изгледа како „милион долари!“

Оливера Балашевиќ, жена за која се напишани најубавите љубовни песни, кога ќе видиме како изгледа на 61. година, ни станува јасно и зошто. Оливера отворила профил на Инстаграм и, како што пишуваат српските новинари, го урнала интернет. Оливера профилот го отворила пред десетина дена а веќе има 1269 следбеници и стотици лајкови на сликите. До сега објавила

Девојчето кое остана исто: На Оливера Балашевиќ годините не ѝ можат ништо (ФОТО)

Девојчето кое остана исто: На Оливера Балашевиќ годините не ѝ можат ништо (ФОТО)

Сопругата на Ѓорѓе Балашевиќ има 60 години, но изгледа како годините да не ѝ можат ништо. Сопругата на Ѓорѓе Балашевиќ, Оливера Балашевиќ, во април наполнила 60 години, но изгледа како годините да не ѝ можат ништо. Пред извесно време таа отвори инстаграм-профил на кој сподели неколку фотографии. На последната фотографија сподели сеќавања од школските