притисни ентер »

Заев од Гевгелија: Новата економска визија обезбедува уште повеќе пари назад кај граѓаните и компаниите

Заев од Гевгелија: Новата економска визија обезбедува уште повеќе пари назад кај граѓаните и компаниите

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, во Гевгелија зборуваше за новата економска визија за развој на државата по надминување на кризата и ги претстави плановите пред гевгеличани за развој на нова македонска економија која, како што кажа, ќе продуцира нови работни места, повисоки плати, повисоки пензии и подобар животен стандард за сите. „Во Гевгелија

Заев од Гевгелија: Новата економска визија обезбедува уште повеќе пари назад кај граѓаните и компаниите

Заев од Гевгелија: Новата економска визија обезбедува уште повеќе пари назад кај граѓаните и компаниите

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, во Гевгелија зборуваше за новата економска визија за развој на државата по надминување на кризата и ги претстави плановите пред гевгеличани за развој на нова македонска економија која, како што кажа, ќе продуцира нови работни места, повисоки плати, повисоки пензии и подобар животен стандард за сите. „Во Гевгелија

Заев од Гевгелија: Новата економска визија обезбедува уште повеќе пари назад кај граѓаните и компаниите

Заев од Гевгелија: Новата економска визија обезбедува уште повеќе пари назад кај граѓаните и компаниите

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, во Гевгелија зборуваше за новата економска визија за развој на државата по надминување на кризата и ги претстави плановите пред гевгеличани за развој на нова македонска економија која, како што кажа, ќе продуцира нови работни места, повисоки плати, повисоки пензии и подобар животен стандард за сите. „Во Гевгелија

(Видео) Заев од Гевгелија: Ја отворивме светлата иднина на државата, продолжуваме заедно да чекориме напред по правиот пат

(Видео) Заев од Гевгелија: Ја отворивме светлата иднина на државата, продолжуваме заедно да чекориме напред по правиот пат

Претседателот на СДСМ и носител на кандидатската листа на пратеници од четвртата изборна единица, Зоран Заев, денеска во стартот на втората недела од кампањата се обрати на граѓанската трибина во Гевгелија. „Гевгелија не е само најблиската дестинација до ЕУ на три километри од овде е од ЕУ, туку веројатно го имате едно од најубавите места за живеење,

(Видео) Заев од Гевгелија: Ја отворивме светлата иднина на државата, продолжуваме заедно да чекориме напред по правиот пат

(Видео) Заев од Гевгелија: Ја отворивме светлата иднина на државата, продолжуваме заедно да чекориме напред по правиот пат

Претседателот на СДСМ и носител на кандидатската листа на пратеници од четвртата изборна единица, Зоран Заев, денеска во стартот на втората недела од кампањата се обрати на граѓанската трибина во Гевгелија. „Гевгелија не е само најблиската дестинација до ЕУ на три километри од овде е од ЕУ, туку веројатно го имате едно од најубавите места за живеење,

(Видео) Заев од Гевгелија: Ја отворивме светлата иднина на државата, продолжуваме заедно да чекориме напред по правиот пат

(Видео) Заев од Гевгелија: Ја отворивме светлата иднина на државата, продолжуваме заедно да чекориме напред по правиот пат

Претседателот на СДСМ и носител на кандидатската листа на пратеници од четвртата изборна единица, Зоран Заев, денеска во стартот на втората недела од кампањата се обрати на граѓанската трибина во Гевгелија. „Гевгелија не е само најблиската дестинација до ЕУ на три километри од овде е од ЕУ, туку веројатно го имате едно од најубавите места за живеење,

Заев од Гевгелија: Продолжуваме заедно да чекориме напред по правиот пат

Заев од Гевгелија: Продолжуваме заедно да чекориме напред по правиот пат

Гевгелија не е само најблиската дестинација до ЕУ, на три километри од овде е од ЕУ, туку веројатно го имате едно од најубавите места за живеење, со целата еколошка свесност внатре, со сите перспективи, географска дестинација, мудар и работлив народ. Низ целата таа мудрост тој секогаш знаел да носи мудри одлуки. Мене ми е драго вечерва што можеме да

Заев од Гевгелија: Продолжуваме заедно да чекориме напред по правиот пат (ДПЛ)

Заев од Гевгелија: Продолжуваме заедно да чекориме напред по правиот пат (ДПЛ)

Гевгелија, 29 јуни 2020 () – Гевгелија не е само најблиската дестинација до ЕУ, на три километри од овде е од ЕУ, туку веројатно го имате едно од најубавите места за живеење, со целата еколошка свесност внатре, со сите перспективи, географска дестинација, мудар и работлив народ. Низ целата таа мудрост тој секогаш знаел да носи мудри одлуки. Мене ми

Заев: Бев прв меѓу еднаквите кога требаше да се бориме против режимот

Заев: Бев прв меѓу еднаквите кога требаше да се бориме против режимот

„Гевгелија не е само најблиската дестинација до ЕУ, на три километри од овде е од ЕУ, туку веројатно го имате едно од најубавите места за живеење, со целата еколошка свесност внатре, со сите перспективи, географска дестинација, мудар и работлив народ. Низ целата таа мудрост тој секогаш знаел да носи мудри одлуки. Мене ми е драго вечерва што можеме

Заев од Гевгелија: Ја отворивме светлата иднина на државата, продолжуваме заедно да чекориме напред по правиот пат!

Заев од Гевгелија: Ја отворивме светлата иднина на државата, продолжуваме заедно да чекориме напред по правиот пат!

„Гевгелија не е само најблиската дестинација до ЕУ на три километри од овде е од ЕУ, туку веројатно го имате едно од најубавите места за живеење, со целата еколошка свесност внатре, со сите перспективи, географска дестинација, мудар и работлив народ. Низ целата таа мудрост секогаш знаел да носи мудри одлуки. Мене ми е драго вечерва што можеме да дискутираме

Заев од Гевгелија: Продолжуваме заедно да чекориме напред по правиот пат

Заев од Гевгелија: Продолжуваме заедно да чекориме напред по правиот пат

Гевгелија, 29 јуни 2020 () – Гевгелија не е само најблиската дестинација до ЕУ, на три километри од овде е од ЕУ, туку веројатно го имате едно од најубавите места за живеење, со целата еколошка свесност внатре, со сите перспективи, географска дестинација, мудар и работлив народ. Низ целата таа мудрост тој секогаш знаел да носи мудри одлуки. Мене ми

Заев: Имав храброст кога требаше да ги решаваме проблемите!

Заев: Имав храброст кога требаше да ги решаваме проблемите!

Гевгелија не е само најблиската дестинација до ЕУ, на три километри од овде е од ЕУ, туку веројатно го имате едно од најубавите места за живеење, со целата еколошка свесност внатре, со сите перспективи, географска дестинација, мудар и работлив народ. Низ целата таа мудрост тој секогаш знаел да носи мудри одлуки. Мене ми е драго вечерва што можеме да

Заев од Гевгелија: Продолжуваме заедно да чекориме напред по правиот пат

Заев од Гевгелија: Продолжуваме заедно да чекориме напред по правиот пат

Гевгелија не е само најблиската дестинација до ЕУ, на три километри од овде е од ЕУ, туку веројатно го имате едно од најубавите места за живеење, со целата еколошка свесност внатре, со сите перспективи, географска дестинација, мудар и работлив народ. Низ целата таа мудрост тој секогаш знаел да носи мудри одлуки. Мене ми е драго вечерва што можеме да

Заев од Гевгелија: Продолжуваме заедно да чекориме напред по правиот пат

Заев од Гевгелија: Продолжуваме заедно да чекориме напред по правиот пат

Гевгелија, 29 јуни 2020 () – Гевгелија не е само најблиската дестинација до ЕУ, на три километри од овде е од ЕУ, туку веројатно го имате едно од најубавите места за живеење, со целата еколошка свесност внатре, со сите перспективи, географска дестинација, мудар и работлив народ. Низ целата таа мудрост тој секогаш знаел да носи мудри одлуки. Мене ми

Заев: Носевме храбри одлуки, ова не е гола борба за власт

Заев: Носевме храбри одлуки, ова не е гола борба за власт

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев, вечерва од митингот во Гевгелија  порача дека борбата за власт не смее да биде гола флоскула и репер по кој ќе се ценат политичарите. -Носев одлуки кои можеле, а не ги донеле други политичари пред мене, кои научени на тапкање во место не изолираа од целиот свет. Имав храброст кога требаше да ги решам проблемите и прашањата

Заев: Покажавме дека има пари за сите и ги враќаме кај граѓаните

Заев: Покажавме дека има пари за сите и ги враќаме кај граѓаните

„Докажав дека оваа моја битка во политиката не е битка за гола власт. Носев одлуки без да калкулирам, ниту за политичкиот рејтинг, ниту за кариерата. Носев одлуки кои можеле да ги донесат и други политичари и ќе беше полесно ако ги донесеше некој порано. Кога требаше храброст на дело, ние ја покажавме, го ослободивме народот од режимот. Имавме храброст

Заев: Патот кон Европа е вистинскиот избор на 15 јули

Заев: Патот кон Европа е вистинскиот избор на 15 јули

Денес сме членка на НАТО.Се бориме за Европа за да имаме поквалитетен живот. Додадовме придавка на името,сега сме  Северна Македонија, но признати сме од целиот свет, гарантиран е територијалниот интегритет и суверенитет на нашата земја. За ова се бореа во НОБ, Илинденците исто… Секаде бевме ФИРОМ. Децата ни се враќаа понижени од спортски или музички

Заев: Ја отворивме светлата иднина на државата, продолжуваме заедно да чекориме напред по правиот пат!

Заев: Ја отворивме светлата иднина на државата, продолжуваме заедно да чекориме напред по правиот пат!

- Промо - Претседателот на СДСМ и носител на кандидатската листа на пратеници од четвртата изборна единица, Зоран Заев денеска во стартот на втората недела од кампањата се обрати на граѓанската трибина во Гевгелија. - Реклама - „Гевгелија не е само најблиската дестинација до ЕУ на три километри од овде е од ЕУ, туку веројатно го имате едно од најубавите

Заев од Гевгелија: Нова македонска економија обезбедува уште повеќе пари назад кај граѓаните и компаниите!

Заев од Гевгелија: Нова македонска економија обезбедува уште повеќе пари назад кај граѓаните и компаниите!

Заев во Гевгелија зборуваше за новата економска визија за развој на државата по надминување на кризата и ги претстави плановите пред гевгеличани за развој на нова македонска економија која ќе продуцира нови работни места, повисоки плати, повисоки пензии и подобар животен стандард за сите. „Во Гевгелија 357 фирми добија од државата директна помош за