притисни ентер »

ДЕТАЛИ ОКОЛУ СКАНДАЛОТ ВО ФФМ: Сметководителката проневерила над 1.000.000 евра, парите ги трошела на автомобили и лукзузни патувања…

ДЕТАЛИ ОКОЛУ СКАНДАЛОТ ВО ФФМ: Сметководителката проневерила над 1.000.000 евра, парите ги трошела на автомобили и лукзузни патувања…

Откако „Спортмедиа“ изнесе информации дека Фудбалската Федерација на Македонија, поднела кривична пријава против Олгица Младеновска, инаку раководител на финансискиот сектор во ФФМ сега клопчето почна да се одмотува и се појавуваат детали околу малверзациите што го правел раководителот. „ А1Он “ навлезе подетално и пренесува дека Младеновска се сомничи

ДЕТАЛИ ОКОЛУ СКАНДАЛОТ ВО ФФМ: Сметководителката проневерила над 1.000.000 евра, парите ги трошела на автомобили и лукзузни патувања…

ДЕТАЛИ ОКОЛУ СКАНДАЛОТ ВО ФФМ: Сметководителката проневерила над 1.000.000 евра, парите ги трошела на автомобили и лукзузни патувања…

Откако „Спортмедиа“ изнесе информации дека Фудбалската Федерација на Македонија, поднела кривична пријава против Олгица Младеновска, инаку раководител на финансискиот сектор во ФФМ сега клопчето почна да се одмотува и се појавуваат детали околу малверзациите што го правел раководителот. „ А1Он “ навлезе подетално и пренесува дека Младеновска се сомничи

ДЕТАЛИ ОКОЛУ СКАНДАЛОТ ВО ФФМ: Сметководителката проневерила над 1.000.000 евра, парите ги трошела на автомобили и лукзузни патувања…

ДЕТАЛИ ОКОЛУ СКАНДАЛОТ ВО ФФМ: Сметководителката проневерила над 1.000.000 евра, парите ги трошела на автомобили и лукзузни патувања…

Откако „Спортмедиа“ изнесе информации дека Фудбалската Федерација на Македонија, поднела кривична пријава против Олгица Младеновска, инаку раководител на финансискиот сектор во ФФМ сега клопчето почна да се одмотува и се појавуваат детали околу малверзациите што го правел раководителот. „ А1Он “ навлезе подетално и пренесува дека Младеновска се сомничи

(ВИДЕО) Скандал во ФФМ: Со допишување нули сметководителката проневерила над милион евра, ги трошела на луксузни патувања, автомобили, чевли од 1.000 евра

(ВИДЕО) Скандал во ФФМ: Со допишување нули сметководителката проневерила над милион евра, ги трошела на луксузни патувања, автомобили, чевли од 1.000 евра

Скандал со перење пари и злоупотреба на службена положба ја тресе Фудбалската федерација на Македонија. Главната сметководителка на Федерацијата, Олгица Младеновска, се сомничи дека со години допишувала нули на фактурите за да добие поголема сума пари од ФИФА и УЕФА, водела двојно книговодство, шурувала со фирми кои пружале различни услуги на ФФМ со

Сејдини ги информирал Чеферин и Инфантино за финансиската истрага во ФФМ

Сејдини ги информирал Чеферин и Инфантино за финансиската истрага во ФФМ

Претседателот на Фудбалската федерација на Македонија, Муамед Сејдини, на неформален брифинг со македонските спортски новинари за прв пат проговори на темата околу финансиските истраги. Сејдини е на чело на ФФМ откако пред 18 месеци се повлече Илчо Ѓорѓиевски, а вчера потврди дека самиот тој поднел пријава за злоупотреба на службена позиција од страна

ФФМ поднесе кривична пријава против финансискиот раководител

ФФМ поднесе кривична пријава против финансискиот раководител

Фудбалската федерација на Македонија е „ограбена“ од  доскорешниот свој финансиски раководител О.М. која со тешки финансиски малверзации испразнила дел од касата на федерацијата. Оваа малверзација ја потврди претседателот на ФФМ, Муамед Сједини кој потврди дека е поднесена кривична пријава за тешко дело, финасиски криминал. „ Постоеше сомнеж околу

ФФМ поднесе кривична пријава против својот финансиски раководител поради сомнеж дека правел малверзации!!!

ФФМ поднесе кривична пријава против својот финансиски раководител поради сомнеж дека правел малверзации!!!

Фудбалската Федерација на Македонија, поднела кривична пријава против Олгица Младеновска, инаку раководител на финансискиот сектор во ФФМ, и тоа поради сомнеж дека сторила финансиски малверзации. Тоа, според челниците од Федерацијата, Младеновска го правела веќе подолго време. Оваа вест ни ја потврди и претседателот на ФФМ Муамед Сејдини. „Точно е

ФФМ поднесе кривична пријава против својот финансиски раководител поради сомнеж дека правел малверзации!!!

ФФМ поднесе кривична пријава против својот финансиски раководител поради сомнеж дека правел малверзации!!!

Фудбалската Федерација на Македонија, поднела кривична пријава против Олгица Младеновска, инаку раководител на финансискиот сектор во ФФМ, и тоа поради сомнеж дека сторила финансиски малверзации. Тоа, според челниците од Федерацијата, Младеновска го правела веќе подолго време. Оваа вест ни ја потврди и претседателот на ФФМ Муамед Сејдини. „Точно е

Финансиски скандал ја тресе ФФМ

Финансиски скандал ја тресе ФФМ

Финансиски скандал ја тресе ФФМ Фудбалската Федерација на Македонија, поднела кривична пријава против Олгица Младеновска, инаку раководител на финансискиот сектор во ФФМ, и тоа поради сомнеж дека сторила финансиски малверзации. Тоа, според челниците од Федерацијата, Младеновска го правела веќе подолго време. Оваа вест ни ја потврди и претседателот

ФФМ поднесе кривична пријава против својот финансиски раководител поради сомнеж дека правел малверзации!!!

ФФМ поднесе кривична пријава против својот финансиски раководител поради сомнеж дека правел малверзации!!!

Фудбалската Федерација на Македонија, поднела кривична пријава против Олгица Младеновска, инаку раководител на финансискиот сектор во ФФМ, и тоа поради сомнеж дека сторила финансиски малверзации. Тоа, според челниците од Федерацијата, Младеновска го правела веќе подолго време. Оваа вест ни ја потврди и претседателот на ФФМ Муамед Сејдини. „Точно е