притисни ентер »

Важни информации од ЈСП за корисниците на нивните услуги

Важни информации од ЈСП за корисниците на нивните услуги

ИЗВОР Скопје24 | јули 31, 2020 ЈСП Скопје информира дека денеска, петок (31.07.2020 год) поради муслиманскиот верски празник Курбан Бајрам, линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 ќе сообраќаат по неделен возен ред. Во понеделник (3.08.2020 год), поради државниот празник Илинден (Ден на Републиката), јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен

Дел од автобусите денеска сообраќаат по неделен возен ред

Дел од автобусите денеска сообраќаат по неделен возен ред

Поради муслиманскиот верски празник Курбан Бајрам, линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 денеска сообраќаат по неделен воен ред. Од ЈСП информираат дека во понеделник (3.08.2020 год), поради државниот празник Илинден (Ден на Републиката), јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред. Дежурни ќе бидат три билетарници. Од 7 до 19.30 часот ќе

Дел од автобусите денеска сообраќаат по неделен возен ред

Дел од автобусите денеска сообраќаат по неделен возен ред

Поради муслиманскиот верски празник Курбан Бајрам, линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 денеска сообраќаат по неделен воен ред. Од ЈСП информираат дека во понеделник (3.08.2020 год), поради државниот празник Илинден (Ден на Републиката), јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред. Дежурни ќе бидат три билетарници. Од 7 до 19.30 часот ќе

Дел од автобусите денеска сообраќаат по неделен возен ред

Дел од автобусите денеска сообраќаат по неделен возен ред

Поради муслиманскиот верски празник Курбан Бајрам, линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 денеска сообраќаат по неделен воен ред. Од ЈСП информираат дека во понеделник (3.08.2020 год), поради државниот празник Илинден (Ден на Републиката), јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред. Дежурни ќе бидат три билетарници. Од 7 до 19.30 часот ќе

Дел од автобусите денеска сообраќаат по неделен возен ред

Дел од автобусите денеска сообраќаат по неделен возен ред

ЈСП Скопје информира дека денеска, петок (31.07.2020 год) поради муслиманскиот верски празник Курбан Бајрам, линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 ќе сообраќаат по неделен возен ред. Во понеделник (3.08.2020 год), поради државниот празник Илинден (Ден на Републиката), јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред. Дежурни ќе бидат три билетарници

Автобусите на ЈСП денеска ќе возат со изменет режим

Автобусите на ЈСП денеска ќе возат со изменет режим

ЈСП Скопје информира дека денеска, петок (31.07.2020 год) поради муслиманскиот верски празник Курбан Бајрам, линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 ќе сообраќаат по неделен возен ред. Во понеделник (3.08.2020 год), поради државниот празник Илинден (Ден на Републиката), јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред. Дежурни ќе бидат три билетарници

Заради Курбан Бајрам неколку линии утре ќе сообраќаат по неделен возен ред

Заради Курбан Бајрам неколку линии утре ќе сообраќаат по неделен возен ред

Поради муслиманскиот верски празник Курбан Бајрам, линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 утре ќе сообраќаат по неделен воен ред, соопштија од ЈСП. Од Претпријатието наведоа дека во понеделник, поради државниот празник Илинден (Ден на Републиката), јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред. – Дежурни ќе бидат три билетарници. Од 7:00 до

Заради Курбан Бајрам неколку линии утре ќе сообраќаат по неделен возен ред

Заради Курбан Бајрам неколку линии утре ќе сообраќаат по неделен возен ред

Поради муслиманскиот верски празник Курбан Бајрам, линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 утре ќе сообраќаат по неделен воен ред, соопштија од ЈСП. Од Претпријатието наведоа дека во понеделник, поради државниот празник Илинден (Ден на Републиката), јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред. – Дежурни ќе бидат три билетарници. Од 7:00 до

Линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 утре ќе собраќаат по неделен возен ред

Линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 утре ќе собраќаат по неделен возен ред

Поради муслиманскиот верски празник Курбан Бајрам, линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 утре ќе сообраќаат по неделен возен ред, соопштија од ЈСП. Од Претпријатието наведоа дека во понеделник, поради државниот празник Илинден (Ден на Републиката), јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред. – Дежурни ќе бидат три билетарници. Од 7:00 до

Линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 утре ќе сообраќаат по неделен возен ред

Линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 утре ќе сообраќаат по неделен возен ред

Поради муслиманскиот верски празник Курбан Бајрам, линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 утре ќе сообраќаат по неделен воен ред, соопштија од ЈСП. Од Претпријатието наведоа дека во понеделник, поради државниот празник Илинден (Ден на Републиката), јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред. – Дежурни ќе бидат три билетарници. Од 7:00 до

ЈСП: Линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 утре по неделен возен ред поради Курбан Бајрам

ЈСП: Линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 утре по неделен возен ред поради Курбан Бајрам

Поради муслиманскиот верски празник Курбан Бајрам, линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 утре ќе сообраќаат по неделен воен ред, соопштија од ЈСП. Од Претпријатието наведоа дека во понеделник, поради државниот празник Илинден (Ден на Републиката), јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред. – Дежурни ќе бидат три билетарници. Од 7:00

Линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 утре ќе сппбраќаат по неделен возен ред

Линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 утре ќе сппбраќаат по неделен возен ред

Поради муслиманскиот верски празник Курбан Бајрам, линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 утре ќе сообраќаат по неделен воен ред, соопштија од ЈСП. Од Претпријатието наведоа дека во понеделник, поради државниот празник Илинден (Ден на Републиката), јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред. – Дежурни ќе бидат три билетарници. Од 7:00 до

Дел од автобусите во петок, а сите во понеделник ќе сообраќаат по неделен возен ред

Дел од автобусите во петок, а сите во понеделник ќе сообраќаат по неделен возен ред

Дел од автобусите во петок, а сите во понеделник ќе сообраќаат по неделен возен ред ЈСП СКопје информира дека утре, петок (31.07.2020 год) поради муслиманскиот верски празник Курбан Бајрам, линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 ќе сообраќаат по неделен возен ред. Во понеделник (3.08.2020 год), поради државниот празник Илинден (Ден на Републиката),

Дел од автобусите во петок, а сите во понеделник ќе сообраќат по неделен возен ред

Дел од автобусите во петок, а сите во понеделник ќе сообраќат по неделен возен ред

Дел од автобусите во петок, а сите во понеделник ќе сообраќат по неделен возен ред ЈСП СКопје информира дека утре, петок (31.07.2020 год) поради муслиманскиот верски празник Курбан Бајрам, линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 ќе сообраќаат по неделен возен ред. Во понеделник (3.08.2020 год), поради државниот празник Илинден (Ден на Републиката),

ЈСП: Во петок и понеделник јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред.

ЈСП: Во петок и понеделник јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред.

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје информира дека утре, петок (31.07.2020 год) поради муслиманскиот верски празник Курбан Бајрам, линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 ќе сообраќаат по неделен возен ред. Во понеделник (3.08.2020 год), поради државниот празник Илинден (Ден на Републиката), јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред

Линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 утре ќе сппбраќаат по неделен возен ред

Линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 утре ќе сппбраќаат по неделен возен ред

Скопје, 30 јули 2020 () – Поради муслиманскиот верски празник Курбан Бајрам, линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 утре ќе сообраќаат по неделен воен ред, соопштија од ЈСП. Од Претпријатието наведоа дека во понеделник, поради државниот празник Илинден (Ден на Републиката), јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред. – Дежурни ќе бидат три

ЈСП со известување: Неколку линии  утре ќе сообраќаат по неделен возен ред

ЈСП со известување: Неколку линии утре ќе сообраќаат по неделен возен ред

Поради муслиманскиот верски празник Курбан Бајрам, линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 утре ќе сообраќаат по неделен воен ред, соопштија од ЈСП. Од Претпријатието наведоа дека во понеделник, поради државниот празник Илинден (Ден на Републиката), јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред. – Дежурни ќе бидат три билетарници. Од 7:00 до

Дел од линиите на ЈСП утре ќе се обраќаат по неделен возен ред

Дел од линиите на ЈСП утре ќе се обраќаат по неделен возен ред

ЈСП на својата фејсбук страница соопштува дека дел од линиите утре ќе се обраќаат по неделен возен ред, а во понеделник сите ќе возат по тој режим. Утре, петок (31.07.2020 год) поради муслиманскиот верски празник Курбан Бајрам, линиите 11, 11А, 47А, 55, 55Б, 56, 56А и 160 ќе сообраќаат по неделен воен ред. –Во понеделник (3.08.2020 год), поради државниот