Љубовната приказна зад култните „Love is...“ цртежи

Веруваме дека без разлика на која генерација припаѓате, се сеќавате на култните цртежи со назив „Love is...“ Нашата генерација се запозна со нив благодарение на гумите за џвакање, но пред да стане бренд кој можеше да се види и на маици, предмети..., приказната за „Love is...“ почнува од вистинска љубовна приказна. Ким Касали е името на жената која