притисни ентер »

Кога мажот ја прегрнува жената која ја сака…

Кога мажот ја прегрнува жената која ја сака…

Кога мажот ја прегрнува жената која ја сака… Кога мажот тивко ѝ приоѓа на жената зад грб и ја прегрнува, тој со своите раце го затвора кругот. Нејзиниот круг, но и својот. Круг на нежност, топлина, разбирање и заштита. И во самиот центар на овој жив круг, тој ја става жената. Со самото тоа тој несвесно покажува дека сега Таа е центар на неговиот Универзум

Ситници кои секој маж ги забележува кај жената

Ситници кои секој маж ги забележува кај жената

Кога станува збор за заведувањето на мажие и делување во насока да заведеме некого, постојат многу работи кои жените ги земаат здраво за готово, а токму тоа е она што мажите најмногу ги привлекува и им изгледа атрактивно и секси. Нокти loading... Често ноктите ги усогласуваме со модните додатоци, а со средувањето на ноктите тежнееме да ги воодушевиме