притисни ентер »

Трамп: Носењето маски е личен избор

Трамп: Носењето маски е личен избор

Американскиот претседател Доналд Трамп смета дека одлуката за носење заштитна маска, со цел да се спречи ширењето на коронавирусот, е личен избор на секој поединец, изјави денеска портпаролката на Белата куќа, Кејли Макенани. – Негова одлука е да носи маска. Личен избор на секој поединец е дали ќе носи маска или не, рече Макенани на барањето да ја

Трамп смета дека носењето маска е личен избор

Трамп смета дека носењето маска е личен избор

Американскиот претседател, Доналд Трамп смета дека одлуката за носење заштитна маска, со цел да се спречи ширењето на коронавирусот, е личен избор на секој поединец, изјави портпаролката на Белата куќа, Кејли Макенани. – Негова одлука е дали да носи маска. Личен избор на секој поединец е дали ќе носи маска или не, рече Макенани на барањето да ја коментира

Трамп: Лична одлука е носењето на маска

Трамп: Лична одлука е носењето на маска

Американскиот претседател, Доналд Трамп верува дека одлуката за носење на заштитна маска е личен избор на секој поединец. „Лична одлука е дали некој ќе носи маска. Тоа е избор на секој поединец за таквата одлука во врска со заштитната опрема“, порача портпаролката на Белата куќа, Кејли Макенани. Таа додаде дека Трамп ги охрабрува луѓето да донесат

Бела куќа: Трамп смета дека носењето маски е личен избор

Бела куќа: Трамп смета дека носењето маски е личен избор

Макенани рече дека Трамп ги охрабрува луѓето да донесат каква било одлука што е најдобра за нивната безбедност. Американскиот претседател Доналд Трамп смета дека одлуката за носење заштитна маска, со цел да се спречи ширењето на коронавирусот, е личен избор на секој поединец, изјави денеска портпаролката на Белата куќа, Кејли Макенани. – Негова одлука

Трамп смета дека носењето маски е личен избор

Трамп смета дека носењето маски е личен избор

Американскиот претседател Доналд Трамп смета дека одлуката за носење заштитна маска, со цел да се спречи ширењето на коронавирусот, е личен избор на секој поединец, изјави денеска портпаролката на Белата куќа, Кејли Макенани. – Негова одлука е да носи маска. Личен избор на секој поединец е дали ќе носи маска или не, рече Макенани на барањето да ја

Бела куќа: Трамп смета дека носењето маски е личен избор

Бела куќа: Трамп смета дека носењето маски е личен избор

Американскиот претседател Доналд Трамп смета дека одлуката за носење заштитна маска, со цел да се спречи ширењето на коронавирусот, е личен избор на секој поединец, изјави денеска портпаролката на Белата куќа, Кејли Макенани. – Негова одлука е да носи маска. Личен избор на секој поединец е дали ќе носи маска или не, рече Макенани на барањето да ја

Бела куќа: Трамп смета дека носењето маски е личен избор

Бела куќа: Трамп смета дека носењето маски е личен избор

Вашингтон, 29 јуни 2020 () – Американскиот претседател Доналд Трамп смета дека одлуката за носење заштитна маска, со цел да се спречи ширењето на коронавирусот, е личен избор на секој поединец, изјави денеска портпаролката на Белата куќа, Кејли Макенани. – Негова одлука е да носи маска. Личен избор на секој поединец е дали ќе носи маска или не, рече

Куомо: „Трамп да издаде наредба за задолжително носење на маска и самиот да се придржува до неа“ (ВИДЕО)

Куомо: „Трамп да издаде наредба за задолжително носење на маска и самиот да се придржува до неа“ (ВИДЕО)

Гувернерот на Њујорк, Ендрју Куомо изјави денеска дека американскиот претседател Доналд Трамп треба да издаде наредба за задолжително носење на заштитна маска. „Претседателот може да направи две работи. Прво, да потпише извршна наредба за задолжително носење на маска. Ние како нација сè уште не сме го направиле едноставниот, лесен, минимален чекор

Трамп: Носењето маска е личен избор

Трамп: Носењето маска е личен избор

Американскиот претседател Доналд Трамп смета дека одлуката да се носи заштитна маска, со цел да се спречи ширењето на коронавирусот, е личен избор на секоја индивидуа. Тоа го изјави портпаролот на Белата куќа, Кејли Мекенани. „Неговата одлука е да носи маска. Од личниот избор на секоја индивидуа е дали да носи маска или не“, рече Макенани, кога беше

Бела куќа: Трамп смета дека носењето маски е личен избор

Бела куќа: Трамп смета дека носењето маски е личен избор

Американскиот претседател Доналд Трамп смета дека одлуката за носење заштитна маска, со цел да се спречи ширењето на коронавирусот, е личен избор на секој поединец, изјави денеска портпаролката на Белата куќа, Кејли Макенани. – Негова одлука е да носи маска. Личен избор на секој поединец е дали ќе носи маска или не, рече Макенани на барањето да ја