притисни ентер »

Кијану Ривс е ѕвездата на новата видеоигра „Cyberpunk 2077“

Кијану Ривс е ѕвездата на новата видеоигра „Cyberpunk 2077“

Конференцијата E3 на Microsoft секоја година носи многу новости, а овојпат на неа беше најавена видеоиграта „Cyberpunk 2077“, во која ќе се појави еден многу добро познат лик – господинот Џон Вик, во вистинскиот свет познат како Кијану Ривс.. Ова нема да биде првпат за Кијану Ривс да се најде во улога која ќе го „однесе“ во иднината, откако претходно

Кијану Ривс во „Сајберпанк 2077“ (видео)

Кијану Ривс во „Сајберпанк 2077“ (видео)

„Сајберпанк 2077“ е вториот голем проект на една од најдобрите компании за развој на видео игри, полската компанија CD Projekt Red, која изминатите години стана многу позната по играта „Witcher“ Како што вели и насловот, приказната е сместена 57 години подоцна. Во најавниот видеоспот, како еден од водечките се појавува и ликот на холивудскиот глумец

(видео) Кијану Ривс во антологиската игра Сајберпанк 2077

(видео) Кијану Ривс во антологиската игра Сајберпанк 2077

„Сајберпанк 2077“ е продолжение на антологиската видеоигра од 1988 година – „Сајберпанк 2020“. Како што вели и насловот, приказната е сместена 57 години подоцна. Во најавниот видеоспот, како еден од водечките се појавува и ликот на холивудскиот глумец Кијану Ривс, што секако ги заскокотка гејмерите љубители на жанрот акција. Компјутерски генерираниот

Кијану Ривс во „Сајберпанк 2077“

Кијану Ривс во „Сајберпанк 2077“

„Сајберпанк 2077“ е продолжение на антологиската видеоигра од 1988 година – „Сајберпанк 2020“. Како што вели и насловот, приказната е сместена 57 години подоцна. Во најавниот видеоспот, како еден од водечките се појавува и ликот на холивудскиот глумец Кијану Ривс, што секако ги заскокотка гејмерите љубители на жанрот акција. Компјутерски генерираниот

Кијану Ривс во „Сајберпанк 2077“ (видео)

Кијану Ривс во „Сајберпанк 2077“ (видео)

„Сајберпанк 2077“ е продолжение на антологиската видеоигра од 1988 година – „Сајберпанк 2020“. Како што вели и насловот, приказната е сместена 57 години подоцна. Во најавниот видеоспот, како еден од водечките се појавува и ликот на холивудскиот глумец Кијану Ривс, што секако ги заскокотка гејмерите љубители на жанрот акција. Компјутерски генерираниот

Кијанy Ривс ѕвезда на новата игра “Cyberpunk 2077”

Кијанy Ривс ѕвезда на новата игра “Cyberpunk 2077”

Футуристичката видео игра “Cyberpunk 2077” ќе биде пуштена во продажба 16 април 2020 година, а една од ѕвездите на новата игра ќе биде холивудскиот актер Кијану Ривс. “Cyberpunk 2077” е направен како продолжение на антологиската игра од 1988 – “Cyberpunk 2020”, а случувањата сега ќе се одвиваат 57 години подоцна отколку во оригиналната верзија. Во

Кијану Ривс ќе биде „фацата“ во Cyberpunk 2077

Кијану Ривс ќе биде „фацата“ во Cyberpunk 2077

Кијану Ривс е ѕвездата на новата видео игра Cyberpunk 2077.... На E3 конференцијата што се одржа од домаќинот Microsoft, беше претставена видео играта Cyberpunk 2077. Џон Вик ќе биде главен лик во играта, кој се вика Кијану Ривс во реалноста. Кијану Ривс има претходно глумено во филмовите Johnny Mnemonic The Matrix. Трејлерот за Cyberpunk 2077 може

Кијану Ривс ќе биде лик во видеоиграта „Сајберпанк 2077“

Кијану Ривс ќе биде лик во видеоиграта „Сајберпанк 2077“

Кијану Ривс уште еднаш го потврди статусот на еден од најкул ликовите во Холивуд, откако беше објавено дека тој ќе се појави во видеоиграта „Сајберпанк 2077“, што ќе излезе наредната година. Тоа како да не беше доволно возбудливо, Ривс ги изненади присутните појавувајќи се на сцената за време на големата прес-конференција на „Мајкрософт“, што се одржа