притисни ентер »

Дочниќ заврши во емисија кај Шек (ВИДЕО)

Дочниќ заврши во емисија кај Шек (ВИДЕО)

Лука Дончиќ оваа сезона игра магично. Словенецот без дилеми е еден од најдобрите кошаркари во НБА-лигата. На секој натпревар урива рекорди и тоа голем дел од нив поставени од Леброн Џејмс. Но, во голем дел од бројните потези се најде еден навистина смешен. Асистенцијата која заврши во публика, се најде во емисија на Шекил О’Нил,  „Shaqtin’ A Fool“

Дочниќ заврши во емисија кај Шек (ВИДЕО)

Дочниќ заврши во емисија кај Шек (ВИДЕО)

Лука Дончиќ оваа сезона игра магично. Словенецот без дилеми е еден од најдобрите кошаркари во НБА-лигата. На секој натпревар урива рекорди и тоа голем дел од нив поставени од Леброн Џејмс. Но, во голем дел од бројните потези се најде еден навистина смешен. Асистенцијата која заврши во публика, се најде во емисија на Шекил О’Нил,  „Shaqtin’ A Fool“

Дочниќ заврши во емисија кај Шек (ВИДЕО)

Дочниќ заврши во емисија кај Шек (ВИДЕО)

Лука Дончиќ оваа сезона игра магично. Словенецот без дилеми е еден од најдобрите кошаркари во НБА-лигата. На секој натпревар урива рекорди и тоа голем дел од нив поставени од Леброн Џејмс. Но, во голем дел од бројните потези се најде еден навистина смешен. Асистенцијата која заврши во публика, се најде во емисија на Шекил О’Нил,  „Shaqtin’ A Fool“.