Нови трендови за убавина кои блогерките веќе ги следат

Индустријата за убавина постојано прави промени, а блогерките и инфлуенсерките редовно ги следат и промовираат трендовите. Едноставноста и природниот изглед добиваат најмногу акцент кога станува збор за новите трендови за убавина. --> Веќе не мора да внимавате на рамната линија во формата на веѓите, ниту пак да ставате 5 слоја маскара. Кои се новите