притисни ентер »

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО во Струмица: Младиот и амбициозен струмичанец Ристе Лазаров, отвори СВОЕ студио за МАСАЖА – „LAZAROV MASSAGE“

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО во Струмица: Младиот и амбициозен струмичанец Ристе Лазаров, отвори СВОЕ студио за МАСАЖА – „LAZAROV MASSAGE“

Младиот и амбициозен струмичанец Ристе Лазаров, неодамна во Струмица го отвори своето студио за масажи насловено „LAZAROV MASSAGE“. Ристе за нашиот портал веки дека масажата е навистина потреба, а не луксуз. Лазаров нуди повеќе видови на масажи и тоа: RELAX – 450ден. (45 минути) КЛАСИЧНА – 600ден. (45 минути) ВУЛКАНСКИ КАМЕЊА – 750ден. (45 минути)