притисни ентер »

Без вода улиците „Палмиро Тољати“ во Маџари и „Среќко Пужалка“ во Ченто

Без вода улиците „Палмиро Тољати“ во Маџари и „Среќко Пужалка“ во Ченто

Од утрово без вода се корисниците на улицата „Палмиро Тољати“ во скопската населба Маџари, информира ЈП Водовод. „Ве известуваме дека на ден 11.07.2018 поради уличен дефект на ул.Палмиро Тољати бр.38 во нас.Маџари, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Палмиро Тољати од 09.25 часот до санирање на дефектот", пишува во соопштението од ЈП

Без вода улицата Среќко Пужалка

Без вода улицата Среќко Пужалка

Поради уличен дефект ф-100мм на ул.Среќко Пужалка 39 со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од истата улица. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:45 часот до завршување. Без вода улицата Среќко Пужалка

Без вода улица „Палмиро Тољати“ во Маџари

Без вода улица „Палмиро Тољати“ во Маџари

Од утрово без вода се корисниците на улицата „Палмиро Тољати“ во скопската населба Маџари, информира ЈП Водовод. „Ве известуваме дека на ден 11.07.2018 поради уличен дефект на ул. „Палмиро Тољати“ бр.38 во нас.Маџари, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Палмиро Тољати од 09.25 часот до санирање на дефектот“, пишува во соопштението од