притисни ентер »

Цетински ослободен од обвинението дека убил човек

Цетински ослободен од обвинението дека убил човек

Судот во Пазин го ослободи хрватскиот пејач Тони Цетински од обвинението дека предизвикал сообраќајна несреќа во која почина Ибрахим Кевљанин (62). Несреќата се случи на 3 ноември 2017 година во Ровињ. Тогаш познатиот пејач со својот „мерцедес“ го прегазил човекот кој лежел на патот, по што тој починал. Според исказот на двајца судски вештаци на судењето,

Цетински ослободен од обвинението дека убил човек

Цетински ослободен од обвинението дека убил човек

Судот во Пазин го ослободи хрватскиот пејач Тони Цетински од обвинението дека предизвикал сообраќајна несреќа во која почина Ибрахим Кевљанин (62). Несреќата се случи на 3 ноември 2017 година во Ровињ. Тогаш познатиот пејач со својот „мерцедес“ го прегазил човекот кој лежел на патот, по што тој починал. Според исказот на двајца судски вештаци на судењето,

Најпосле и разрешница за сообраќајката во која Тони Цетински прегази човек – еве ја пресудата…

Најпосле и разрешница за сообраќајката во која Тони Цетински прегази човек – еве ја пресудата…

фото:инстаграм Судијата на општинскиот суд Пазин донесе пресуда дека пејачот Тони Цетински не е виновен за сообраќајната несреќа во која 62-годишниот Ибрахим Кевијанин настрада , пренесува „Јутарни лист“. Несреќата се случи на 3-ти ноември 2017 година на улицата „Пуста улица“ во Ровињ, една од најнепрегледните улици во стариот дел на градот. Потоа,

Тони Цетински не е виновен за несреќата во која беше прегазен 62 годишен маж

Тони Цетински не е виновен за несреќата во која беше прегазен 62 годишен маж

Хрватска – Хрватската поп-ѕвезда пејач Тони Цетински е ослободен од сите обвиненија за случајот со сообраќајната несреќа од 3 ноември 2017 година во Ровињ во која настрада 62 годишниот Ибрахим Кевљанин. Судијката Тања Канис Пренц низ пресудата порача дека државното обвинителство не успеало да докаже ниту едно од обвиненијата заради што пејачот се ослободува

Тони Цетински не е виновен за несреќата во која беше прегазен 62 годишен маж

Тони Цетински не е виновен за несреќата во која беше прегазен 62 годишен маж

Тони Цетински не е виновен за несреќата во која беше прегазен 62 годишен маж Хрватскиот пејач Тони Цетински е ослободен од сите обвиненија за случајот со сообраќајната несреќа од 3 ноември 2017 година во Ровињ во која настрада 62 годишниот Ибрахим Кевљанин. Судијката Тања Канис Пренц низ пресудата порача дека државното обвинителство не успеало да докаже

Тони Цетински не е виновен за несреќата во која почина човек

Тони Цетински не е виновен за несреќата во која почина човек

Познатиот хрватски пејач Тони Цетински е ослободен денес од судот во Пазин од обвинението дека предизвикал сообраќајна несреќа во која почина Ибрахим Кевљанин (62) од Ровињ. Несреќата се случила на 3 ноември 2017 година во Ровињ. Познатиот пејач со својот „мерцедес“ налетал на човек кој лежел на патот, го прегазил и сето тоа завршило со смртта на Кевљанин

Тони Цетински ослободен, не е виновен за несреќата во која загина несреќниот човек

Тони Цетински ослободен, не е виновен за несреќата во која загина несреќниот човек

Пејачот Тони Цетински ослободен е за несреќата во Ровињ, во која на 3 ноември 2017 година животот го загуби пешакот Ибрахим Кевљанин (62). На Цетински ослободителната пресуда му ја изрече Општинскиот суд во Пазин. Пејачот беше обвинет дека на 3 ноември 2017 година, во Пуста улица во Ровињ, по кривината налетал на човек што лежел на патот и го прегазил

Пејачот „се спаси“ од обвинение

Пејачот „се спаси“ од обвинение

Судот во Пазин денеска донесе одлука со која го ослободува пејачот Тони Цетински од обвинение за сообраќајната несреќа во која почина Ибрахим Кевљанин (62) од Ровињ. Несреќата се случила на 3 ноември 2017 година во Ровињ. Познатиот пејач со својот „мерцедес“ налетал на човек кој лежел на патот, го прегазил и сето тоа завршило со смртта на Кевљанин

Тони Цетински не е виновен за несреќата во која почина човек

Тони Цетински не е виновен за несреќата во која почина човек

Познатиот хрватски пејач Тони Цетински е ослободен денес од судот во Пазин од обвинението дека предизвикал сообраќајна несреќа во која почина Ибрахим Кевљанин (62) од Ровињ. Несреќата се случила на 3 ноември 2017 година во Ровињ. Познатиот пејач со својот „мерцедес“ налетал на човек кој лежел на патот, го прегазил и сето тоа завршило со смртта на Кевљанин

Тони Цетински е ослободен од обвинение за сообраќајката во која загина човек

Тони Цетински е ослободен од обвинение за сообраќајката во која загина човек

Цетински направи сообраќајна несреќа на 3. ноември минатата година , кога во тесна уличка во Ровињ прегази пешак , кој лежел на улицата. Општинскиот суд во Пазин денеска го ослободи од обвинението на Обвинителството од Пула , според кое Цетински со својот автомобил го прегазил човекот кој пијан со 3,46 промили алкохол во крвта лежел на плочникот .

Тони Цетински не е виновен за несреќата во која почина човек

Тони Цетински не е виновен за несреќата во која почина човек

Познатиот хрватски пејач Тони Цетински е ослободен денес од судот во Пазин од обвинението дека предизвикал сообраќајна несреќа во која почина Ибрахим Кевљанин (62) од Ровињ. Несреќата се случила на 3 ноември 2017 година во Ровињ. Познатиот пејач со својот „мерцедес“ налетал на човек кој лежел на патот, го прегазил и сето тоа завршило со смртта на Кевљанин

Тони Цетински не е виновен за несреќата во која почина човек

Тони Цетински не е виновен за несреќата во која почина човек

Познатиот хрватски пејач Тони Цетински е ослободен денес од судот во Пазин од обвинението дека предизвикал сообраќајна несреќа во која почина Ибрахим Кевљанин (62) од Ровињ. Несреќата се случила на 3 ноември 2017 година во Ровињ. Познатиот пејач со својот „мерцедес“ налетал на човек кој лежел на патот, го прегазил и сето тоа завршило со смртта на Кевљанин

Судот донесе пресуда дали Тони Цетински ќе оди во затвор

Судот донесе пресуда дали Тони Цетински ќе оди во затвор

- Вакво нешто не би му посакал никому - изјавил пејачот по судската расправа Пејачот Тони Цетински е ослободен од обвинението во случајот за сообраќајната несреќа која се случи на 3 ноември 2017 година во Ровињ, кога настрада 62 годишниот Ибрахим Кевљанин. Судијата Тања Канис Пренс со пресудата потврдила дека државното обвинителство не успеало да достави