притисни ентер »

Вработена во МВР со бомба му се заканувала на директорот на Шутка

Вработена во МВР со бомба му се заканувала на директорот на Шутка

Жена вработена во МВР пред пријавницата на „Шутка“ се заканувала со бомба. Директорот Есад Рахиќ не знае која е причината за денешниот инцидент и заканата со бомба кон него како директор на установата. Од МВР било потврдено дека имало вербален инцидент и дека по упатените закани жената си заминала. Таа била идентификувана и се преземале мерки за расчистување

Полицајка со бомба му се заканила на Есад Рахиќ

Полицајка со бомба му се заканила на Есад Рахиќ

Од МВР потвдија дека се случил инцидент, но вербален. Имало жена, но само вербално се заканувала кон директорот и си заминала, не направила ништо. Идентификивана, пријавен случајот и се презеѓаат мерки за расчистување.

Полицајка со бомба му се заканила на Есад Рахиќ

Полицајка со бомба му се заканила на Есад Рахиќ

Полицајка со бомба му се заканила на Есад Рахиќ Жена му се заканувала со бомба на новиот директор Есад Рахиќ пред затворот Шутка, дознава 24 инфо . Неофицијално жената е вработена во МВР, но не познато кои се причините за заканите. Од МВР потвдија дека се случил инцидент, но вербален. Имало жена, но само вербално се заканувала кон директорот и си заминала,

Жената која му се заканувала на Рахиќ носела бомба и била вработена во МВР

Жената која му се заканувала на Рахиќ носела бомба и била вработена во МВР

Жената која му се заканувалана новиот директор Есад Рахиќ пред затворот Шутка, всушност викала дека носи бомба и дека ќе ја активира, дознава 24 Iнфо. Неофицијално жената е вработена во МВР, но не е познато кои се причините за заканите. Од МВР потвдија дека се случил инцидент, но вербален. Од таму велат дека имало жена, но само вербално се заканувала

Жена се заканувала со бомба на директорот Есад Рахиќ пред затворот Шутка!

Жена се заканувала со бомба на директорот Есад Рахиќ пред затворот Шутка!

Жена му се заканувала со бомба на новиот директор Есад Рахиќ пред затворот Шутка, дознава 24 инфо . Неофицијално жената е вработена во МВР, но не познато кои се причините за заканите. Од МВР потвдија дека се случил инцидент, но вербален. Имало жена, но само вербално се заканувала кон директорот и си заминала, не направила ништо. Идентификивана е, пријавен

Вработена во МВР со бомба му се заканувала на директорот на Шутка

Вработена во МВР со бомба му се заканувала на директорот на Шутка

Жена вработена во МВР пред пријавницата на „Шутка“ почнала да се заканува, директорот Есад Рахиќ не знае која е причината за денешниот инцидент и заканата со бомба кон него како директор на установата, пренесува 24 Инфо . Од МВР било потврдено дека имало вербален инцидент и дека по упатените закани жената си заминала. Таа била идентификувана и се преземале

Жена се заканувала со бомба на директорот Есад Рахиќ пред затворот Шутка!

Жена се заканувала со бомба на директорот Есад Рахиќ пред затворот Шутка!

Жена му се заканувала со бомба на новиот директор Есад Рахиќ пред затворот Шутка, дознава 24 инфо . Неофицијално жената е вработена во МВР, но не познато кои се причините за заканите. Од МВР потвдија дека се случил инцидент, но вербален. Имало жена, но само вербално се заканувала кон директорот и си заминала, не направила ништо. Идентификивана е, пријавен

Жена се дерела пред затворот во Шутка и му се заканувала на Есад Рахиќ

Жена се дерела пред затворот во Шутка и му се заканувала на Есад Рахиќ

Од МВР велат дека жената си заминала, по што биле преземени мерки за да биде приведена во станица за натамошна постапка. Полициски службеници привеле жена која денеска го нарушила јавниот ред и мир пред затворот во Шуто Оризари. Според информации од полицијата, жената се дерела пред портите на затворот и упатувала закани кон директорот Есад Рахиќ.

Жена му се заканувала на директорот на Истражниот затвор во Шутка

Жена му се заканувала на директорот на Истражниот затвор во Шутка

Жена му се заканувала со бомба на директорот на КПУ„Затвор Скопје", Есад Рахиќ. Според информации од полицијата жената се дерела пред портите на затворот и упатувала закани кон директорот Есад Рахиќ. Од МВР велат дека жената си заминала, по што биле преземени мерки за да биде приведена во станица за натамошна постапка. Приведената е во полициска станица

Веднаш непријатности за новиот директор на истражен затвор Шутка

Веднаш непријатности за новиот директор на истражен затвор Шутка

Есад Рахиќ, новоназначениот директор на истражниот затвор Шутка на местото на отповиканиот Ѓоко Котевски, веднаш доживеа непријатности на местото на новата функција. Според информации од полицијата, жена се дерела пред портите на притворот и упатувала закани кон поранешниот пратеник, по што била приведена, се вели во билтенот на МВР. Полициски службеници

Жена се дерела пред затворот во Шутка и му се заканувала на директорот

Жена се дерела пред затворот во Шутка и му се заканувала на директорот

Полициски службеници привеле жена кој денеска го нарушила јавниот ред и мир пред затворот во Шуто Оризари. Според информации од полицијата жената се дерела пред портите на затворот и упатувала закани кон директорот Есад Рахиќ. Од МВР велат дека жената си заминала, по што биле преземени мерки за да биде приведена во станица за натамошна постапка. Приведената

Жена се дерела пред затворот во Шутка и му се заканувала на директорот

Жена се дерела пред затворот во Шутка и му се заканувала на директорот

Полициски службеници привеле жена кој денеска го нарушила јавниот ред и мир пред затворот во Шуто Оризари. Според информации од полицијата жената се дерела пред портите на затворот и упатувала закани кон директорот Есад Рахиќ. Од МВР велат дека жената си заминала, по што биле преземени мерки за да биде приведена во станица за натамошна постапка. Приведената

Полицајка му се заканувала со бомба на Есад Рахиќ пред затворот во Шутка!

Полицајка му се заканувала со бомба на Есад Рахиќ пред затворот во Шутка!

Жена му се заканувала со бомба на новиот директор Есад Рахиќ пред затворот Шутка, дознава 24 инфо . Неофицијално жената е вработена во МВР, но не познато кои се причините за заканите. Од МВР потвдија дека се случил инцидент, но вербален. Имало жена, но само вербално се заканувала кон директорот и си заминала, не направила ништо. Идентификивана, пријавен

Полицајка му се заканувала со бомба на Есад Рахиќ пред затворот во Шутка

Полицајка му се заканувала со бомба на Есад Рахиќ пред затворот во Шутка

Жена му се заканувала со бомба на новиот директор Есад Рахиќ пред затворот Шутка, дознава 24 инфо . Неофицијално жената е вработена во МВР, но не познато кои се причините за заканите. Од МВР потвдија дека се случил инцидент, но вербален. Имало жена, но само вербално се заканувала кон директорот и си заминала, не направила ништо. Идентификивана, пријавен

Жена се заканувала со бомба на директорот Рахиќ пред затворот Шутка

Жена се заканувала со бомба на директорот Рахиќ пред затворот Шутка

Жена му се заканувала со бомба на новиот директор Есад Рахиќ пред затворот Шутка, дознава 24 инфо . Неофицијално жената е вработена во МВР, но не познато кои се причините за заканите. Од МВР потвдија дека се случил инцидент, но вербален. Имало жена, но само вербално се заканувала кон директорот и си заминала, не направила ништо. Идентификивана, пријавен

Рахиќ не знае која е жената која му се заканувала ссо бомба

Рахиќ не знае која е жената која му се заканувала ссо бомба

Директорот на КПУ„Затвор Скопје“, Есад Рахиќ не знае која е причината за денешниот инцидент пред затворот кога жена се заканувала со бомба кон него како директор на установата. Како што претходно информираше 24 Инфо, инцидентот се случил после 12 часот, кога жена вработена во МВР пред пријавницата на „Шутка“ понала да се заканува. Од МВР потврдија

Жена се заканувала со бомба на директорот Рахиќ пред затворот Шутка

Жена се заканувала со бомба на директорот Рахиќ пред затворот Шутка

Жена му се заканувала со бомба на новиот директор Есад Рахиќ пред затворот Шутка, дознава 24 инфо. Неофицијално жената е вработена во МВР, но не познато кои се причините за заканите. Од МВР потвдија дека се случил инцидент, но вербален. Имало жена, но само вербално се заканувала кон директорот и си заминала, не направила ништо. Идентификивана, пријавен

Есад Рахиќ е новиот директор во истражниот затвор – Скопје

Есад Рахиќ е новиот директор во истражниот затвор – Скопје

Владата ја констатираше оставката на директорот на истражниот затвор – Скопје, Ѓоко Котевски. На предлог на Управата за извршување санкции, за в.д. директор на оваа институција е назначен Есад Рахиќ, магистер по безбедносни науки и поранешен претседател на Комисија за надзор над работата на Управата за безбедност и контраразузнавање и на Агенцијата