притисни ентер »

Дебарчанец дал на заем околу 80.000 евра, бил измамен од тројца негови сограѓани

Дебарчанец дал на заем околу 80.000 евра, бил измамен од тројца негови сограѓани

На 06.04.2021 во 15.00 часот во Одделението за внатрешни работи Дебар, 56- годишен маж од Дебар пријавил дека бил измамен од М.Д, К.С., двајцата од Дебар и С.Н. од с.Велешта, струшко, за сума од околу 80.000 евра. Според пријавеното, во декември 2018 тој му позајмил пари на М.Д. кои до сега не му ги вратил. Исто така, според пријавеното, С.Н. со посредство

Жител од Дебар измамен за 80.000 евра

Жител од Дебар измамен за 80.000 евра

Вчера во 15.00 часот во Одделението за внатрешни работи Дебар, 56- годишен маж од Дебар пријавил дека бил измамен од М.Д, К.С., двајцата од Дебар и С.Н. од с.Велешта, струшко, за сума од околу 80.000 евра.Според пријавеното, во декември 2018 тој му позајмил пари на М.Д. кои до сега не му ги вратил. Исто така, според пријавеното, С.Н. со посредство

Жител од Дебар измамен и оштетен за 80.000 евра

Жител од Дебар измамен и оштетен за 80.000 евра

Жител од Дебар бил измамен и оштетен од негови сограѓани откако претходно на еден од нив му позајмил пари во вредност од 80.000 евра кои до сега не му се вратени, известува МВР. Од министерството за внатрешни работи информираат дека на 06.04.2021 во 15.00 часот во Одделението за внатрешни работи Дебар, 56- годишен маж од Дебар пријавил дека бил измамен

Жител од Дебар измамен и оштетен за 80.000 евра

Жител од Дебар измамен и оштетен за 80.000 евра

Жител од Дебар бил измамен и оштетен од негови сограѓани откако претходно на еден од нив му позајмил пари во вредност од 80.000 евра кои до сега не му се вратени, известува МВР. Од министерството за внатрешни работи информираат дека на 06.04.2021 во 15.00 часот во Одделението за внатрешни работи Дебар, 56- годишен маж од Дебар пријавил дека бил измамен

Го измамиле за 80.000 евра, еве што му се случило на маж од Дебар

Го измамиле за 80.000 евра, еве што му се случило на маж од Дебар

Го измамиле за 80.000 евра, еве што му се случило на маж од Дебар На 06.04.2021 во 15:00 часот во Одделението за внатрешни работи Дебар, 56- годишен маж од Дебар пријавил дека бил измамен од М.Д, К.С., двајцата од Дебар и С.Н. од с.Велешта, струшко, за сума од околу 80.000 евра. Според пријавеното, во декември 2018 тој му позајмил пари на М.Д. кои

Жител од Дебар измамен и оштетен за 80.000 евра

Жител од Дебар измамен и оштетен за 80.000 евра

Жител од Дебар бил измамен и оштетен од негови сограѓани откако претходно на еден од нив му позајмил пари во вредност од 80.000 евра кои до сега не му се вратени, известува МВР. Од министерството за внатрешни работи информираат дека на 06.04.2021 во 15.00 часот во Одделението за внатрешни работи Дебар, 56- годишен маж од Дебар пријавил дека бил измамен

Дебранец измамен за 80.000 евра

Дебранец измамен за 80.000 евра

Жител од Дебар бил измамен и оштетен од свои сограѓани откако претходно на еден од нив му позајмил пари во вредност од 80.000 евра, кои досега не му се вратени, известува МВР. Од Министерството за внатрешни работи информираат дека на 6.4.2021, во 15 часот, во Одделението за внатрешни работи Дебар, 56-годишен маж од Дебар пријавил дека бил измамен од