притисни ентер »

Бајден: Пандемијата напредува меѓу невакцинираните

Бајден: Пандемијата напредува меѓу невакцинираните

Во телевизиското обраќање од Синсинати, Бајден кажа кризата многу ги погоди невакцинираните во време кога ширењето на делта сојот на вирусот доведе до зголемување на бројот на нови инфекции низ целата земја, пренесуваат американските медиуми. – Имаме пандемија меѓу оние кои не се вакцинираа, тое е темелот и тоа едноставно така. Десет илјади лица неодамна

Бајден: Пандемијата напредува меѓу невакцинираните

Бајден: Пандемијата напредува меѓу невакцинираните

Во телевизиското обраќање од Синсинати, Бајден кажа кризата многу ги погоди невакцинираните во време кога ширењето на делта сојот на вирусот доведе до зголемување на бројот на нови инфекции низ целата земја, пренесуваат американските медиуми. – Имаме пандемија меѓу оние кои не се вакцинираа, тое е темелот и тоа едноставно така. Десет илјади лица неодамна

Бајден: Имаме пандемија меѓу оние кои не се вакцинираa

Бајден: Имаме пандемија меѓу оние кои не се вакцинираa

Американскиот претседател, Џо Бајден, изрази незадоволство заради слабиот одговор на вакцинација против Ковид-19. Според него, од огромна важност е Американците да почнат да се вакцинираат, сега откако вирусот почна повторно да се шири. Во телевизиското обраќање од Синсинати, Бајден кажа кризата многу ги погоди невакцинираните во време кога ширењето

Бајден ги обвини невакцинираните: Имаме пандемија меѓу оние кои не се вакцинираa

Бајден ги обвини невакцинираните: Имаме пандемија меѓу оние кои не се вакцинираa

Американскиот претседател, Џо Бајден, изрази незадоволство заради слабиот одговор на вакцинација против Ковид-19. Според него, од огромна важност е Американците да почнат да се вакцинираат, сега откако вирусот почна повторно да се шири. Во телевизиското обраќање од Синсинати, Бајден кажа кризата многу ги погоди невакцинираните во време кога ширењето

Бајден : Имаме пандемија меѓу оние кои не се вакцинираa

Бајден : Имаме пандемија меѓу оние кои не се вакцинираa

Американскиот претседател, Џо Бајден, изрази незадоволство заради слабиот одговор на вакцинација против Ковид-19. Според него, од огромна важност е Американците да почнат да се вакцинираат, сега откако вирусот почна повторно да се шири Во телевизиското обраќање од Синсинати, американскиот претседател Џо Бајден кажа кризата многу ги погоди невакцинираните

Бајден: Имаме пандемија меѓу оние кои не се вакцинираa

Бајден: Имаме пандемија меѓу оние кои не се вакцинираa

Според него, од огромна важност е Американците да почнат да се вакцинираат, сега откако вирусот почна повторно да се шири. Во телевизиското обраќање од Синсинати, Бајден кажа кризата многу ги погоди невакцинираните во време кога ширењето на делта сојот на вирусот доведе до зголемување на бројот на нови инфекции низ целата земја, пренесуваат американските

Бајден : Имаме пандемија меѓу оние кои не се вакцинираa

Бајден : Имаме пандемија меѓу оние кои не се вакцинираa

– Американскиот претседател, Џо Бајден, изрази незадоволство заради слабиот одговор на вакцинација против Ковид-19. Според него, од огромна важност е Американците да почнат да се вакцинираат, сега откако вирусот почна повторно да се шири. Во телевизиското обраќање од Синсинати, Бајден кажа кризата многу ги погоди невакцинираните во време кога ширењето

Бајден : Имаме пандемија меѓу оние кои не се вакцинираa

Бајден : Имаме пандемија меѓу оние кои не се вакцинираa

САД – Американскиот претседател, Џо Бајден, изрази незадоволство заради слабиот одговор на вакцинација против Ковид-19. Според него, од огромна важност е Американците да почнат да се вакцинираат, сега откако вирусот почна повторно да се шири. Во телевизиското обраќање од Синсинати, Бајден кажа кризата многу ги погоди невакцинираните во време кога ширењето

Бајден: Имаме пандемија меѓу оние кои не се вакцинираa

Бајден: Имаме пандемија меѓу оние кои не се вакцинираa

Бајден: Имаме пандемија меѓу оние кои не се вакцинираa А.П. Пред 26 секунди Фото: EPA-EFE/MELINA MARA / POOL Американскиот претседател, Џо Бајден, изрази незадоволство заради слабиот одговор на вакцинација против Ковид-19. Според него, од огромна важност е Американците да почнат да се вакцинираат, сега откако вирусот почна повторно да се шири Во телевизиското

Бајден: Пандемија имаме меѓу невакцинираните

Бајден: Пандемија имаме меѓу невакцинираните

Американскиот претседател, Џо Бајден, изрази незадоволство заради слабиот одговор на вакцинација против Ковид-19. Според него, од огромна важност е Американците да почнат да се вакцинираат, сега откако вирусот почна повторно да се шири. Во телевизиското обраќање од Синсинати, Бајден кажа кризата многу ги погоди невакцинираните во време кога ширењето

Бајден : Имаме пандемија меѓу оние кои не се вакцинираa

Бајден : Имаме пандемија меѓу оние кои не се вакцинираa

Американскиот претседател, Џо Бајден, изрази незадоволство заради слабиот одговор на вакцинација против Ковид-19. Според него, од огромна важност е Американците да почнат да се вакцинираат, сега откако вирусот почна повторно да се шири. Во телевизиското обраќање од Синсинати, Бајден кажа кризата многу ги погоди невакцинираните во време кога ширењето

Бајден : Имаме пандемија меѓу оние кои не се вакцинираa

Бајден : Имаме пандемија меѓу оние кои не се вакцинираa

Американскиот претседател, Џо Бајден, изрази незадоволство заради слабиот одговор на вакцинација против Ковид-19. Според него, од огромна важност е Американците да почнат да се вакцинираат, сега откако вирусот почна повторно да се шири. Во телевизиското обраќање од Синсинати, Бајден кажа кризата многу ги погоди невакцинираните во време кога ширењето