притисни ентер »

Се „стопи“ бројот на вработени во индустријата

Се „стопи“ бројот на вработени во индустријата

Се „стопи“ бројот на вработени во индустријата. Oва може да се види од најновите статистички податоци.  За три отсто е намален бројот на работниците во секторот во март годинава во однос на истиот месец минатата година. Во првото тромесечје од 2021 година бројот на работници е помал за 3,5 отсто во споредба со истиот период лани.  Б ројот на работниците

Намален бројот на работници во индустријата

Намален бројот на работници во индустријата

За три отсто е намален бројот на работниците во индустријата во март годинава во однос на истиот месец лани, а во првите три месеци од 2021 година е помал за 3,5 отсто во споредба со истиот период од минатата година. Според податоците на Државниот завод за статистика, бројот на работниците во секторот Рударство и вадење на камен во март 2021 година,

Во индустријата во првиот квартал имало 3,5 отсто помалку вработени од лани

Во индустријата во првиот квартал имало 3,5 отсто помалку вработени од лани

За три отсто е намален бројот на работниците во индустријата во март годинава во однос на истиот месец лани, а во првите три месеци од 2021 година е помал за 3,5 отсто во споредба со истиот период од минатата година. Според податоците на Државниот завод за статистика, бројот на работниците во секторот Рударство и вадење на камен во март 2021 година,

Намален бројот на работници во индустријата

Намален бројот на работници во индустријата

Намален бројот на работници во индустријата За три отсто е намален бројот на работниците во индустријата во март годинава во однос на истиот месец лани, а во првите три месеци од 2021 година е помал за 3,5 отсто во споредба со истиот период од минатата година. Според податоците на Државниот завод за статистика, бројот на работниците во секторот Рударство

За 3% намален бројот на работниците во индустријата

За 3% намален бројот на работниците во индустријата

За три отсто е намален бројот на работниците во индустријата во март годинава во однос на истиот месец лани, а во првите три месеци од 2021 година е помал за 3,5 отсто во споредба со истиот период од минатата година. Според податоците на Државниот завод за статистика, бројот на работниците во секторот Рударство и вадење на камен во март 2021 година,

Намален бројот на работници во индустријата

Намален бројот на работници во индустријата

За три отсто е намален бројот на работниците во индустријата во март годинава во однос на истиот месец лани, а во првите три месеци од 2021 година е помал за 3,5 отсто во споредба со истиот период од минатата година. Според податоците на Државниот завод за статистика, бројот на работниците во секторот Рударство и вадење на камен во март 2021 година,

Намален бројот на работници во индустријата

Намален бројот на работници во индустријата

За три отсто е намален бројот на работниците во индустријата во март годинава во однос на истиот месец лани, а во првите три месеци од 2021 година е помал за 3,5 отсто во споредба со истиот период од минатата година. Според податоците на Државниот завод за статистика, бројот на работниците во секторот Рударство и вадење на камен во март 2021 година,

Намален бројот на работници во индустријата

Намален бројот на работници во индустријата

За три отсто е намален бројот на работниците во индустријата во март годинава во однос на истиот месец лани, а во првите три месеци од 2021 година е помал за 3,5 отсто во споредба со истиот период од минатата година. Според податоците на Државниот завод за статистика, бројот на работниците во секторот Рударство и вадење на камен во март 2021 година,

Индустриското производство во март со раст, за првите три месеци забележан пад

Индустриското производство во март со раст, за првите три месеци забележан пад

Индустриското производство во март годинава, во однос на истиот месец лани, бележи раст од 7,6 отсто, а за првите три месеци годинава во однос на првиот лански квартал, пад од 6,1 проценти, објави Државниот завод за статистика. Гледано по сектори, индустриското производство во секторот рударство и вадење камен во март 2021 година во однос на март 2020

Индустриското производство во март бележи раст

Индустриското производство во март бележи раст

Индустриското производство во март годинава, во однос на истиот месец лани, бележи раст од 7,6 отсто, а за првите три месеци годинава во однос на првиот лански квартал, пад од 6,1 проценти, објави Државниот завод за статистика. Гледано по сектори, индустриското производство во секторот рударство и вадење камен во март 2021 година во однос на март 2020

Индустриското производство во март со раст, за првите три месеци забележан пад

Индустриското производство во март со раст, за првите три месеци забележан пад

Индустриското производство во март годинава, во однос на истиот месец лани, бележи раст од 7,6 отсто, а за првите три месеци годинава во однос на првиот лански квартал, пад од 6,1 проценти, објави Државниот завод за статистика. Гледано по сектори, индустриското производство во секторот рударство и вадење камен во март 2021 година во однос на март 2020

Индустриското производство во март со раст, за првите три месеци забележан пад

Индустриското производство во март со раст, за првите три месеци забележан пад

– Индустриското производство во март годинава, во однос на истиот месец лани, бележи раст од 7,6 отсто, а за првите три месеци годинава во однос на првиот лански квартал, пад од 6,1 проценти, објави Државниот завод за статистика. Гледано по сектори, индустриското производство во секторот рударство и вадење камен во март 2021 година во однос на март

Индустриското производство во март со раст, за првите три месеци забележан пад

Индустриското производство во март со раст, за првите три месеци забележан пад

Индустриското производство во март годинава, во однос на истиот месец лани, бележи раст од 7,6 отсто, а за првите три месеци годинава во однос на првиот лански квартал, пад од 6,1 проценти, објави Државниот завод за статистика. Гледано по сектори, индустриското производство во секторот рударство и вадење камен во март 2021 година во однос на март 2020

Индустриското производство во март со раст, за првите три месеци забележан пад

Индустриското производство во март со раст, за првите три месеци забележан пад

Индустриското производство во март годинава, во однос на истиот месец лани, бележи раст од 7,6 отсто, а за првите три месеци годинава во однос на првиот лански квартал, пад од 6,1 проценти, објави Државниот завод за статистика. Гледано по сектори, индустриското производство во секторот рударство и вадење камен во март 2021 година во однос на март 2020

Индустриското производство во март со раст, за првите три месеци забележан пад

Индустриското производство во март со раст, за првите три месеци забележан пад

Индустриското производство во март годинава, во однос на истиот месец лани, бележи раст од 7,6 отсто, а за првите три месеци годинава во однос на првиот лански квартал, пад од 6,1 проценти, објави Државниот завод за статистика. Гледано по сектори, индустриското производство во секторот рударство и вадење камен во март 2021 година во однос на